Milyen glutént adtok tejmentes baba esetén?
Figyelt kérdés
Mert a kekszeknél,kiflinél is használnak tejszármazékot.Mit adjak a babámnak?2012. szept. 17. 15:29
2/4 A kérdező kommentje:
8 hós
2012. szept. 17. 19:35
3/4 anonim válasza:
Vizes zsemlét adhatsz. Babapiskótát, és piskótatallért Tesco-s, az finom is. Nekem tejallergiás a kisfiam, azért nem kaphat tejet. Rizstejjel is lehet sütni, főzni neki bármit. Én a pogácsa receptben is a tejfölt kiváltottam ezzel. Mi a Müller-eset isszuk, árban és ízre az volt a legjobb. Tegnap csináltam spenótot így. Sőt a gyümölcslevest is így szoktam behabarni, rizstejbe elkeverem a vanília pudingot. Vannak kész réteslapok, azok is tejmentesek. Szoktam sütni neki, kis lekváros sütiket, vagy rétest. Az intersparos nápolyik közül van olyan amelyikben még nyomokban sincs tej. Most ennyi jutott az eszembe, ha van kérdésed akkor írj, mert szívesen válaszolok. Ennyi idős babának én még nem adnék mást a babapiskótán kívül. Az mehet gyümölcspürébe és bármibe, meg magában is.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ!:-)
2012. szept. 18. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!