Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A tesz-vesz és vateránál az...

A tesz-vesz és vateránál az 1500 ft akkor kell fizetni, ha hirdetést adok fel, vagy akkor is kell fizetni, ha veszek valamit?

Figyelt kérdés
Láttam egy nagyon szép babakocsit és kiságyat.Még nem regisztráltam,mert nem tudom megéri e? Hogy működik ezeken az oldalakon a vásárlás, eladás dolog? Úgy tudom régen csak az eladónak kellett fizetnie, ez vajon megváltozhatott?Barátnőmet az ovu tesztek érdeklik.Ott tényleg lehet ajánlott levélben kérni?Köszi a válaszokat!
2009. júl. 31. 09:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
csak akkor fizetsz ha eladsz,vásárláskor nem ,eladásnál is csak jutalékot az oldalnak,de nem túl sok,olvasd el a szabályzatban
2009. júl. 31. 09:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A vásárlás mindkét oldalon ingyenes.csak regisztrálni kell. Az eladásnál vannak kötségek,azok a Felhasználási feltételeknél megtalálhatók.
2009. júl. 31. 09:54
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket!További szép napot:)
2009. júl. 31. 10:03
 4/6 anonim válasza:
Eladaskor feltoltesi dijat,jutalekot es esetleges (nem kotelezo) kiemelesi dijakat kell fizetni. Vasarlaskor csak a termek arat es postakoltseget. Tehat mindket oldal a vasarlonak ingyenes,az eladonak nem.
2010. jan. 29. 21:54
 5/6 anonim válasza:
Ugyanaz amit előttem írtak + a válaszodra még a válasz. Az ovu tesztet tudjátok kérni ajánlott levélben. Sőt ami cipősdobozba belefér és 2 kg-nál könnyebb kérdd ajánlott levélként! Simán olcsóbb, de nincs nyoma és mondhatja, hogy feladta.
2010. nov. 19. 16:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. nov. 19. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!