Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Párom nem szeretne 2. gyereket...

Párom nem szeretne 2. gyereket, viszont én belebetegszem ebbe?

Figyelt kérdés
9 éve vagyunk együtt kislányunk 4 éves mult ,eleinte én sem akartam másik gyereket de most már borzasztoan szeretnék,viszont párom nem,anyagilag jol állunk tehát a korára fogja mert 45 éves,tényleg csak én nem látom amiről ő beszél? Mert hogy ő milyen öreg lesz mikor a gyerek ballag,stb.... ilyenkor mivan? be kell tudnom és kész hogy ő nem akar másikat?
2012. szept. 14. 13:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
43%
Szia! Szerintem, ha a párod korából indulunk ki, akkor nem öreg egy másik kisgyerekhez. Viszont ebből kiindulva lehet, hogy mégis rá tudod ébreszteni, mert kell a kistestvér a nagylánynak, hogy felnőtt korában ne legyen egyedül a világban, ha ti már nem lesztek.
2012. szept. 14. 14:30
 12/16 A kérdező kommentje:
13 évvel vagyok fiatalabb azaz 32 vagyok,fiatalosak vagyunk és 41 éves volt amikor az elsö jött ez a 4 év u de sok nem ? hát nem . de a háta mögött sose csinálnék gyereket , mert abortusz lenne a vége tudom jol,azért érettebbek vagyunk mint sem hogy ilyet tegyünk egymással.Ja és nem azért akarok másikat mert az a divat hanem mert nincsen testvérem nekem se és jobb lett volna ha van főleg most hogy felnöttem de gyerek koromban is örültem volna egy kistestvérnek sajnos nem lehetett több édesanyámnak , ja és persze semmi sem tart örökké anyagilag,de azért dolgozunk sokat hogy tartson.
2012. szept. 14. 14:33
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk pont fordítva van a helyzet.2 éves a lányunk,eddig nagyjából tudtam hárítani a dolgokat,ezért-azért-amazért nem akarok kistesót.De mostanra már nem hihetőek a kifogásaim és a férjem az már bebiztosított arról,hogy de igen lesz,mert hogy 1 nek lenni a világba rossz dolog.Igaza van.De attól még én is ember vagyok,érzelmeim vannak,határaim,tűrőképességem,emberi lény vagyok és tiszteletbe kellene tartani azt amit akarok vagy nem akarok.Ez az egyetlen dolog amibe kompromisszumot sem vagyok hajlandó kötni.

Előre figyelmeztettem,ha kijáttszik a hátam mögött(lukas óvszer,eltűnt tabletták),úgy sem fogjuk megtartani!Vagy önként dalolva fizeti be a csekket vagy én,de a műtéten akkor is rést veszek.Iszonyat csalódott lennék ha ezt megtenné és nem tartaná tiszteletben az akaratomat.Igaz Ő is csalódott hogy nemmel reagálok,de reménykedik,hogy egyszer csak meggondolom magam.

2012. szept. 14. 14:44
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
9-es! A kérdező megválaszolta, miért szeretne második gyereket, és az ésszerű. (Ámbár nem értek vele egyet, hiszen a saját nővérem egy kanál vízben meg tudna fojtani, mióta a világon vagyok.) Tudod, ha érzelmi döntés lenne csak a gyerekvállalás, akkor a babázást kedvelők 9-10 gyereket hoznának a világra. De nincs így, mert az ember ésszel él. De ugye ehhez elég felnőttnek is kell lenni.
2012. szept. 14. 22:08
 15/16 anonim ***** válasza:

gyereket ésszel és érzelemmel is vállalni kell, ha csak az egyik van meg akkor nem biztos, hogy jó (persze nem feltétlen rossz) Szóval csak a kire hagyjam a vagyonom vagy az olyan jó egy gyerek igaz segélyből élünk sem jó.

Kérdező próbáld meggyőzni a párod, te tényleg fiatal vagy a férfiak meg később érnek, de ha nem hát nem. Egykeként is lehet boldog az ember és lásd egy korábbi válaszolót, a testvér sem jelent feltétlenül szeretetet.

2012. szept. 15. 09:08
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem értem.Amikor két ember elkötelezi magát egymás mellett, megbeszélik a fontos, mindkettejük életét érintő kérdéseket, hiszen csak akkor tudnak majd együtt élni, ha ezek stimmelnek.

Itt semmi ilyesmi nem volt?

2012. szept. 15. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!