Van itt pszichológus? Akivel tudnék beszélni?
Szia!
Én nem vagyok pszichológus, de a www.babatervezok.otthona.net oldalon van egy kismama, most már tutira anyuka, Veronikának hívják, őt keresd meg, akármelyik fórumba ha belépsz, és ott megkérdezed a csajokat, meg tudják neked mondani, hogy ki ő, és melyik fórumtémába szokott írni... Lehet, hogy van adatlapja is, ott megtalálod szerintem, hogy pszichológus!!
Sok sikert!
1. vagyok.
Ezen a linken keresztül menni fog!
De itt van a közvetlen is, a fórumtémák!
Van egy olyan cím, hogy "Nem megy olyan könnyen, mint gondoltuk". Ezen belül találsz olyat, hogy "Ami a lelkünket nyomja".
Ha erre rámész, felkínálja, hogy bejelentkezés vagy regisztráció. Ott tudsz regisztrálni!
Ha esetleg a regisztrációkor visszarakna a főoldalra, akkor ott a fenti menüsorban keresd az "Extrák"-at, azon belül pedig a "Fórum"-ot.
Veronika biztos megadja az emailjét. Remélem, sikerrel jársz, és megoldódnak a dolgok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!