Van olyan ismerősötök, akit úgy hívnak (nem becenév), hogy Mimi?
Figyelt kérdés
33 hetes várandós vagyok, és egyszerűen nem egyezünk a férjemmel a lány névvel kapcsolatban. Van két lányunk, Emma és Réka. Az első pillanatban megtaláltuk a nevüket, most a fiú név volt meg elsőre, de azt mondják az ultrahang alapján, hogy megint kislány. Nekem tetszik a Zita, Zsófi, Dorka, Panna. Neki kicsit modernebb nevek (kevésbé magyaros hangzásúak) Lia, Mia, Lili tetszik. Nekem meg ezek nem jönnek be(bocsi mindenkitől) Most a Mimi-t találta ki, de még csak kóstolgatom. Lassan kompromisszumot kellene kötnünk, lehet nekem. Mi a véleményetek erről a névről? Esetleg ötletek? 4-5 betűs lányneveket írnátok? Ne legyen túl "külföldies" :)2012. szept. 12. 22:41
11/12 anonim válasza:
Nekem az unokatesóm hívják Miminek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!