Mondanátok pár szót a libero 1-es méretű pelusáról? Milyen a kialakítása? Gumis a dereka? a belseje puha? Jó nedvszívó? Sokszor fordult elő vele balaeset?
Figyelt kérdés
2012. szept. 12. 13:09
1/3 anonim válasza:
Én csak azt tudom neked mondani, hogy mi mindenféle pelust kipróbáltunk. Egészen a 4-es méretig Liberót használtunk, puha volt, kényelmesnek tűnt és nem ázott át. A 4-es (4+-os is)méret nekünk nem vált be, de aztán az ötöstől újra azt használtuk.
2/3 anonim válasza:
Egyik babámnak bejött a libero, másiknak csak a pampers.
1-es pelus csak a kórházban volt jó a gyerekeimre, utána kellett a 2-es. Még az a huszonvalahány sem fogyott el az 1-esből...
3/3 A kérdező kommentje:
jöhet még válasz! :) még mindig nem tudom,hogy milyen a kinézete,állaga,stb.?
2012. szept. 12. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!