Babakocsis anyukák/apukák! Nem vagytok felháborodva "néhol" a járdák állapotán?
Szerintem ezen nem csak a babakocsisok vannak felháborodva!:)
De mivel lesz jobb ha dühöngök magamnak? Ha annyira rossz a járda állapota,páran már biztos jelentették az illetékeseknek. A gond akkor van ha nagy ívben tesznek rá!:(
Múltkor a 3,5éves fiam eset a fantasztikus járdán akkorát, azt hittem repedt a feje.
Én nagyon hamar letettem a kocsit, vagy olyan a járda, hogy a hiperszuper kocsit is szétrázza, vagy nincs is. Szóval, ez van, akkor lenne rendben, ha az utcában élők közösen rendbe tennék, de sok az idős, meg minek is, így ilyenek maradnak:S
:)
Pest! 18. kerület. Gondolom, nem mindenhol, de ahol most nekem óvodába jövet-menet tologatnom kell, az a rész iszonyatos. 3-4 méterenként, néhol méterenként olyan bukkanók, hogy igencsak leharapná a nyelvét a babám, vagy a csigolyája bánná, ha nem emelném meg a kocsit.... És most nem is a fák gyökereiről van szó, mert itt még arra sem lehet fogni :(((
A járdák állapotán,hiányán,és az ott parkoló biciklik,autók látványán is fel vagyok háborodva! Borzasztó,ami sok helyen folyik! Előttünk pl a járdán is szokott valaki motorral elmenni,pedig a járda akkora,hogy a babakocsi pont elfér rajta. Az oviba menet meg egyszerűen katasztrófális a helyzet! Pont az ovi előtt nincs járda,az oda vezető a kanyarig tart-az is annyira keskeny,hogy egy babakocsi nem fér el rajta,hibás is-,a kanyar után nincs járda,az ovi előtt az úton kell közlekedni.
Egyszerűen falnak megyek ettől!!
Üdv: 3 lányos,19hkm
Tény, hogy nem csak babakocsival járhatatlanok ezek az utak, és mélyen együttérzek a mozgásukban korlátozottakkal, idősekkel, gyengénlátókkal, biciklisekkel, stb.
Mindenkinek köszönöm a hozzászólását (persze jöhet még!), azt hiszem, legközelebb fotózni fogok és beküldöm az illetékeseknek. Egy próbát megér...
Minden jót, nagycsaládos anyuka! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!