Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen kocsi szerintetek a...

Milyen kocsi szerintetek a CAM cortina x3 tris special? Nem tudom már, hogy milyen kocsi legyen.

Figyelt kérdés
2012. szept. 8. 17:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem egy korábbi Cam kocsim van, ami 6 kerekű. Ugyan ez a konstrukció. A mózese szuper jó, mert a fejrésze emelhető, és van bölcsőfunkciója is. A gyerekeim sokat aludtak benne. Hordozó könnyen csatlakoztatható. A kocsi könnyen irányítható, még mindig nem nyikorog, és kiválóan működik. Egyszer lazult csak meg valami csavarja, de azt gyorsan meg lehetett húzni. Csak jót tudok róla mondani.
2012. szept. 10. 20:41
 2/4 anonim ***** válasza:
bocsi 8 kerekű [link]
2012. szept. 10. 20:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen volt - gyorsan megváltunk egymástól... Kétségtelen: a mózese az egyik legjobb (beépített szúnyogháló, emelhető fejrész) és legnagyobb a piacon. Ezzel nem is volt bajom. Amiben nagyon jó: szuperül lehet kombinálni a vázat az egyes elemekkel. A hordozója csak-csak elmegy - bár a szűkítője nagyon gyenge... én pelussal béleltem ki, amíg kisebb volt a fejénél. A sportrésze nagyon fapados: az ülőrésze is lejt picit, így mindig csúszott lefelé (kifelé), így a háta alatt tört meg a háttámla, a lábtartót nem lehet külön felemelni, így az sem "állította meg". Ha a sportrészt használod, a kosarába effektíve nem tudsz pakolni, illetőleg a sportrészhez való lábzsák sem ér semmit, mert a baba combja közepénél kezdődik. Én nem voltam tőle oda... Egy GT3-asra cseréltük.
2012. szept. 10. 21:06
 4/4 anonim válasza:

CAM cortina x3

Kényelmes babának és anyukának is, könnyen tolható, könnyen fordul, nagy és tágas a mózese, én a hordozót is szeretem, a hordozó szűkítője pedig gerinckímélő béléssel van ellátva, ennél állítólag nem okoz gondot, ha hosszabb időt tölt benne a gyerek, márpedig mi sokat utazunk.

A sport része is nagy, beöltöztetve is kényelmesen elfér a gyerek, miközben oldalirányból is védve van a nagy teteje miatt, ha pl fúj a szél nekem ez fontos szempont volt.

2015. máj. 15. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!