Milyen kocsi szerintetek a CAM cortina x3 tris special? Nem tudom már, hogy milyen kocsi legyen.
Figyelt kérdés
2012. szept. 8. 17:50
1/4 anonim válasza:
Nekem egy korábbi Cam kocsim van, ami 6 kerekű. Ugyan ez a konstrukció. A mózese szuper jó, mert a fejrésze emelhető, és van bölcsőfunkciója is. A gyerekeim sokat aludtak benne. Hordozó könnyen csatlakoztatható. A kocsi könnyen irányítható, még mindig nem nyikorog, és kiválóan működik. Egyszer lazult csak meg valami csavarja, de azt gyorsan meg lehetett húzni. Csak jót tudok róla mondani.
3/4 anonim válasza:
Nekem ilyen volt - gyorsan megváltunk egymástól... Kétségtelen: a mózese az egyik legjobb (beépített szúnyogháló, emelhető fejrész) és legnagyobb a piacon. Ezzel nem is volt bajom. Amiben nagyon jó: szuperül lehet kombinálni a vázat az egyes elemekkel. A hordozója csak-csak elmegy - bár a szűkítője nagyon gyenge... én pelussal béleltem ki, amíg kisebb volt a fejénél. A sportrésze nagyon fapados: az ülőrésze is lejt picit, így mindig csúszott lefelé (kifelé), így a háta alatt tört meg a háttámla, a lábtartót nem lehet külön felemelni, így az sem "állította meg". Ha a sportrészt használod, a kosarába effektíve nem tudsz pakolni, illetőleg a sportrészhez való lábzsák sem ér semmit, mert a baba combja közepénél kezdődik. Én nem voltam tőle oda... Egy GT3-asra cseréltük.
4/4 anonim válasza:
CAM cortina x3
Kényelmes babának és anyukának is, könnyen tolható, könnyen fordul, nagy és tágas a mózese, én a hordozót is szeretem, a hordozó szűkítője pedig gerinckímélő béléssel van ellátva, ennél állítólag nem okoz gondot, ha hosszabb időt tölt benne a gyerek, márpedig mi sokat utazunk.
A sport része is nagy, beöltöztetve is kényelmesen elfér a gyerek, miközben oldalirányból is védve van a nagy teteje miatt, ha pl fúj a szél nekem ez fontos szempont volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!