8-as ikrek az USA-ban. Mi az igazság velük kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem akarom elhinni!!!
2009. júl. 29. 11:01
1/10 anonim válasza:
Én is nehezen hiszem, képeket nem találtam róluk. Nem ez idáig a legnagyobb számú ikerpár? Ha igaz. Jövőre majd 10-es ikrek lesznek? Mekkora egy ilyen baba? Szerintem ezek - ha igaz egyáltalán - nem is maradnak életben.
2009. júl. 29. 11:08
2/10 anonim válasza:
Én csak azt nem értem,hogy hogyan tud az az anya annyi felé oxigént,vért,tápanyagot,vitamint szállítani,hogy mindegyik baba eleget kapjon?Lehet szed vitaminokat,na de azt se lehet korlátlanul.Szerintem ez már nem természetes.
A Travel & Living-en szokott lenni a John és Kate +8. Náluk úgy volt, hogy jött egy kettes ikerpár, majd egy hatos. Mindegyik mesterséges megtermékenyítéssel és talán 1,5-2 év volt közöttük. Így kívülállóként elég vicces, amikor egyszerre 8 gyereket kell ellátni, én valószínűleg belebolondultam volna. Ha jól emlékszem, közel normál súllyal születtek, mindegyiknél minden rendben. Most olyan 5-7 évesek lehetnek.
Persze, hogy nem természetes, de ha egyszer nagyon-nagyon vágysz gyerekre és mesterséges megtermékenyítéshez kell folyamodnom, akkor nagyon kemény döntés egy részleges abortuszt vállalni ha kiderül, hogy sokan vannak.
2009. júl. 29. 11:32
4/10 anonim válasza:
Na de akkor minek ültetnek be annyit? Úgy tudom Magyarországon pl csak max hármat. De igaz, hogy képet nem mutattak a nyolcasikrekről:-)) Lehet, hogy ez is csak legenda:-)
Annyira hihetetlen, hogy egyszerre nyolc babával volt terhes, hogy tarja el őket??
Nem ez a nő akar Angelina Jolie-ra hasonlítani??
2009. júl. 29. 20:17
7/10 anonim válasza:
Naggggyon durva! Mekkora has??? Hogy tudott ezzel egyáltalán talpon maradni? És utána vajon hogy nézhet ki?? Földig lóg neki, vagy ez ugyanúgy vissza tud húzódni? A gyerekek meg... Aranyosak. És hasonlítanak egymásra? Biztos egy helyről jöttek?:-))
Azt hallottátok, hogy eredetileg 7ről tudtak? És csak a szülés közben derült fény a nyolcadikra? Hogy helyezkedhettek el?? Alapjában véve nagyon érdekes, de rettenetes is önmagában. Szerintem anya-és babaveszélyes dolog volt ez!
2009. júl. 30. 09:30
8/10 anonim válasza:
Az biztos, hogy az említett sorozatban a csajnak utána meg kellett plasztikázni a hasát, mert enyhén szólva is undorító volt (idézet a csajtól), lógott és olyan állagú volt, mint a kelt tészta. Úgyhogy ha 6-al randa, akkor 8 gyerek után?
2009. júl. 30. 09:34
9/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!A linkeknek külön örülök.Szerintem is nagy felelőtlenség volt az anyuka és az orvosok részéről.De most már azt kívánom, hogy legyenek egészségesek és nőjönek fel boldogságban.
2009. júl. 31. 00:04
10/10 anonim válasza:
Uramisten!
Remélem van segítsége ennek a nőnek...
Minden tiszteletem az övé,én nem tudnék ennyi gyerekkel mit kezdeni.
Szerintem ilyen sok számú gyerek felett már elvész az élvezet. :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!