Milyen lehetőségeim lesznek az új törvény alapján?
Szia!
Ha van élő biztosításod és meg van a 365 biztosítotti napod, akkor jár a gyed. Mivel az első gyed lejártát követő két éven belül fogod újra igényelni, ezért ugyanúgy két évig fog járni (ez egyfajta kiskapu azoknak, akik még igénybe vehetik a 3. évre a gyes-t).
Biztosításnak pedig a munkahely mellett az álláskeresési járadék is számít. Ekkor lavírozni kell az ellátások között, de jár a tgyás és a gyed is. Pontosan úgy kell eljárni, hogy amikor az elsővel lejár az ellátás, akkor regisztráltatni kell magad a munkanélküli központban, ha jogosult vagy álláskeresési járadékra (elmúlt 4 évben van 365 nap), akkor jogosult leszel tgyás-ra. Ha az álláskeresési alatt születik a baba, akkor fel kell függeszteni, igényelni a tgyás-t, ha az lejár, akkor visszamenni álláskeresésire és onnan megigényelni a gyed-et (ez fontos, mert ha tgyás-ról igényled meg a gyed-et, akkor nem jár, mert nincs élő biztosításod). Ha lejár az álláskeresési és úgy igényled a tgyás-t, akkor nem jár a gyed.
Az álláskeresésiről bővebben itt:
A lavírozásról pedig pl. itt:
Nagyon szívesen! Amikor az első csemetét vártam, olyan kiadványt szereztem meg, amiben minden le van írva. Most pedig a gyed-be szülöm bele a másodikat, ezért néztem utána alaposan, hogyan járok jól. Ezért a jól értesülés :)
A passzív gyed és a gyes sem számít biztosítási jogviszonynak, de a nyugdíj szempontjából beleszámít az évekbe. Csak, hogy egyszerű legyen a válasz :)
Akkor egy utolsó tisztázás.
Ha a GYED alatt megszűnik a munkahely, passzív GYED-et kapok. Tehát ezek után teljesen mindegy, mikor születik a második, csak GYES jár. Se TGYÁS, se GYED? Teljesen mindegy, hogy előtte 15 évet dolgoztam??? :-(((( Vagy akkor meg érdemesebb áthúzódni munkanélkülinek? Esetleg a GYES helyett? (na, most nagyon belekeveredtem:-), De ilyenkor munkanélküliként, mondjuk 8 hónapos terhesen nem várják el, hogy munkahelyet is keressen a delikvens??
És még ez sem egyértelmű :)
Ha a gyed alatt megszűnik a munkaviszonyod, akkor átvált passzív gyeddé. Ez idáig stimmel. Ha lejár a gyed, akkor érdemes elmenni álláskeresési járadékra (gyes helyett), mert ez ad biztosítási jogviszonyt. A belinkelt oldalon az van, hogy minden 5 biztosítotti nap után jár 1 álláskeresési járadékos nap, de max. 270 nap. Ha ez alatt a 270 nap alatt (vagy amennyit megállapítanak) jön a tesó, akkor jogosult vagy tgyás-ra és az ismertetett módon gyed-re. Ha ebből kicsúszol, akkor csak gyes jár a másodikra, hiszen nincs élő biztosításod.
Nagyon köszönöm. Még egyetlen kérdés erejéig szívnám a véredet:-))))
Akkor a passzív GYED, az nem biztosítotti viszony. És ha valaki az alatt lesz tehes? Akkor még orvosi ellátásra sem jogosult? VAgy ez más tészta?
Nagyon aranyos vagy, hogy ilyen szájba rágós módon átadod a nehezen megszerzett tudásodat!! Köszi szépen még egyszer!
Csak nyugodtan, ha tudok, nagyon szívesen válaszolok, ha nem akkor is, csak akkor nem mész vele semmire :)
Két különböző dologról van szó. Az egyik a biztosítotti jogviszony, a másik az egészségügyi ellátás. Ez utóbbi jár mind a passzív gyed-esnek, mind a gyes-esnek és még rengeteg embernek. Általánosságban az elmondható, hogy mindenkinek, akinek vagy van jövedelme vagy valamilyen ellátást kap (+hajléktalanok).
A biztosítotti jogviszonynak igazából akkor van jelentősége, amikor valamilyen ellátást, járadékot szeretnél igénybe venni.
Ha te nem vagy jogosult eü. ellátásra és fizetsz magad után tb-t, attól még nem leszel jogosult biztosítási jogviszonyhoz kötött ellátásra, csak egészségügyi ellátásra.
Remélem nem voltam túl zavaros :)
Értem! Még annyit szeretnék kérdezni.... NEM ÁM! Most már csak vicceltem! Köszi még egyszer, átbogarászom a linkeket, de így már egészen jól képben vagyok. Aztán majd reméljük a lehető legjobb megoldás adódik!
Mikor doktorálsz a dologból?:-))))
Köszi még ezerszer, minden jót nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!