Mennyibe kerülhet?

Figyelt kérdés
Egy fülbevaló kapcsának javítása?Pár száz-vagy pár ezres tétel?Eddig már kétszer esett ki a füléből,de szerencsére mindig meglett.
2012. szept. 6. 13:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Nincs meg a blokk?

Én lányomnak is állandóan kinyílt a fülbevalója, mindig visszavittem, ingyen javították.

Remélem ti nem jártok így, de nekünk nem oldódott meg a gond, mert újra meg újra kinyílt így is, már jobban nem is tudták meghúzni, aztán inkább elraktam és kapott másik fülbevalót.

Megjegyzem, ez kb 6-8 hónapos korában volt, hozzá sem nyúlt, egy ültő helyében kinyílt a fülbevaló. Az ékszerészek meg mindig azt mondták, hogy piszkálja, azért esik ki (de tényleg nem piszkálta).

Legalább tíz alkalommal vittem vissza. Sajnos hiába van meg a blokk, nem cserélték ki másikra.

Sajnos mi kiválasztottunk valami vackot :(

2012. szept. 6. 13:56
 2/2 A kérdező kommentje:
sajnos ,már nincs meg a blokk lassan 2,5 éve vettük.
2012. szept. 6. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!