Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy vki visz...

Létezik olyan, hogy vki visz munkáltatóit a bölcsibe, de nem dolgozik?

Figyelt kérdés
Tehát leigazolja neki a munkáltató, de igazából nem dolgozik. Rá jöhet erre valaki? Nyilván így járulék és bér sincs fizetve neki, de elér eddig a bölcsi "keze",hogy utána járjon?
2012. szept. 4. 07:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

persze h van

és ha megbeszélte akkor nem jönnek rá

el is veszik a helyeket azok elől akik tényleg dolgoznak :-(

2012. szept. 4. 08:02
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát persze, hogy van, nem is kevés.

A bölcsi nem adóhatóság, és még az üzemeltető önkormányzatnak sincs arra kapacitása, hogy nyomozgasson.

2012. szept. 4. 08:59
 3/7 A kérdező kommentje:

Ez szép. Én is valahogy így gondoltam, de mégsem mertem elhinni:(

Köszi!

2012. szept. 4. 09:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

persze, létezik.

igazából a gyeddel lehet lebukni, mással nem igen hacsak nem a bölcsi olyan papírt is kér amit csak az tud adni aki dolgozik.

pl. hallottam olyat, hogy van olyan bölcsi ahol mikor 2 hónapja van ott a gyerek, fizetési papírt kérnek, lehetőleg bankit, hát ezzel nem igen lehet mit kezdeni.

2012. szept. 4. 10:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Na, én ilyenről még nem hallottam! De nagy különbségek vannak bölcsik között.
2012. szept. 4. 14:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze egy csomo ilyen van.Gusztustalannak tartom.Gondolom tudjatok miert...De mostantol, h pluszban fizetni kell allitolag jobban utama meznek.Talunk tobben is visszamondtak emiatt.Helyes!Adja be az aki temyleg dolgozik.
2012. szept. 5. 13:57
 7/7 A kérdező kommentje:

Hát igen, ha lenne elég hely, akkor nyilván nem érdekelne,hogy ki dolgozik és ki nem, de így gáz:(

Köszi mindenkinek!

2012. szept. 5. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!