Hogyan becéznétek az Antóniát?
Figyelt kérdés
2012. szept. 3. 20:43
11/18 anonim válasza:
Engem így hívnak. A Toncsitól kitör a frász, volt, aki Toninak próbált hívni, azt is utáltam. A Tónia és az Antóka az egyetlen, amit elviselek, de csak pár embertől, ja, meg van, aki Tonkának hív. De általában mindenki a teljes nevemen szólít, vagy másfajta beceneveken. És eddig lekopogom, de még nem rúgott ki egy főnököm sem :)
13/18 anonim válasza:
Ismerősöm Antónia nevezetű.Toncsinak becézik.De szerintem sem hangzik jól együtt a család névvel.
14/18 ava87 válasza:
Én nem becézném sehogy, úgy szép, ahogy van.
15/18 anonim válasza:
Ha úgy kéred hogy Antóniának hívják akkor úgy fogják hívni, hülyeség h csak becézni fogják... (valaki előttem irta h senki nem fogja Antóniának hivni)
Én egy Antóniát ismerek, őt Antóniának vagy Toninak hívjuk. Nekem ez fura, mert a Tony-t fiú névként ismerem. Ani az olyan kis rövid, béna, az Anti meg már megint fiú név. Én ezt a nevet tuti nem becézném, úgy szép ahogy van.
17/18 anonim válasza:
Én Toninak necézném, esetleg a Nia se rossz még :)
18/18 anonim válasza:
Engem Antinak becéz a családom. Csak tőlük viselem el, másnak rég betörtem volna az orrát. Általában Antóniának szólítanak, de akkor is gyűlölöm ezt a nevet, nem illik hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!