Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bunkó kérkedő vagyok ha...

Bunkó kérkedő vagyok ha leírom egy kérdésnél a tapasztalatomat olyannal kapcsolatban amin én már túl vagyok és sikerült megoldást találnom?

Figyelt kérdés
pl: ez és ez nem megy. én leírom h talán ezért nem megy,de próbáld meg így,nekem így ment. aztán jönnek a válaszok: jaj de jó neked h te tökéletes vagy!! sosem kérkedem,és sosem bírálok..
2012. szept. 3. 15:59
 1/7 A kérdező kommentje:
és: miért jobb jajgatni és meg sem hallani a megoldást? nem csak az enyémet persze..
2012. szept. 3. 16:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Ó, ne problémázz ezen! :) Ez egy ilyen oldal. Ismeretlenül mindenki nagyon okos és mindenki jobban tud mindent a másiknál. Te leírtad a véleményed, a javaslatod, a kérdező meg eldönti, hogy kipróbálja-e. Én már túl vagyok ezen a "miért szólnak be" mizérián. Nem érdekel ki hogy pontoz, mert a legtöbb kérdésnél nem a hasznosság alapján pontoznak, hanem szimpátia alapján. Sőt, sokszor látom, hogy két ugyanolyan válasz esetén az egyik le van pontozva, a másik nem... még nem jöttem rá, hogy mi alapján! :D Szóval ne foglalkozz idegenek beszólásaival!
2012. szept. 3. 16:11
 3/7 anonim ***** válasza:
48%
ismeretlenül bunkók az emberek sajnos, kiélik magukat..ez van :S szomorú mondjuk...
2012. szept. 3. 16:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Be tudnál esetleg linkelni olyan kérdést, ahol ez fordult elő? Mert lehet, hogy igazad van, de az is előfordulhat, hogy tényleg nem a legszerencsésebb stílusban fogalmazod meg, de ezt csak konkrét példánál lehet eldönteni.
2012. szept. 3. 16:22
 5/7 A kérdező kommentje:
sajna volt egy pár.. nem csak gyerekes,párkapcsolatos,vagy szex válasz..
2012. szept. 3. 16:44
 6/7 anonim ***** válasza:
ne foglalkozz vele, akinek nem megy savanyú a szőlő. Én erre csak annyit tudok mondani: Ha azt hiszed képtelenség, legalább ne zavard azt, aki képes rá.
2012. szept. 3. 20:48
 7/7 anonim ***** válasza:

a másik vicc hogy itt megszólalni sem lehet mert egyből lepontoznak...biztos magára ismert egy két ilyen anyuka...mindegy...

én ezen már csak röhögök....azért remélem életbe normálisabbak...

2012. szept. 4. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!