Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol tudnék utánajárni, hogy...

Hol tudnék utánajárni, hogy közalkalmazottként milyen lehetőségeim vannak Gyed utáni munkába állással kapcsolatban?

Figyelt kérdés
3 gyemekem van, a legkisebb márciusban tölti be a 2. évét, akkor lejár a gyed. Valószínűleg vissza kell mennem dolgozni, de nem tudom, mik a lehetőségeim. Csak 4 órában szeretnék dolgozni, ha lehetséges. Emellett is igényelhetem a Gyest? Nem tudom ,hol járjak utána, nem szeretenék a munkáltatóval úgy leülni tárgyalni, hogy fogalmam sincs semmiről..azt sem tudom, mennyi szabadság jár, illetve avval sem vagyok tisztában, hogy kötelesek -e visszavenni? Tudtok segíteni???
2012. aug. 7. 11:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!