Van abba bármi kifogásolható hogy egy homoszexuális férfi egyedülállóként felnevel egy gyereket?
teljesen mindegy a szexuális beállítottsága a szülőnek
ha a gyermek biztonságban van és szeretetteljes légkör veszi körül megkap mindent ami a fejlődéséhez kell
de szerintem ez egy elméleti kérdés
Én majd szeretnék gyereket. Nem örökbe fogadni, hanem béranyától. Más gyerekét nem szívesen nevelném. Én se a neveltetés miatt lettem meleg, a fiam se lenne az, ha az apja meleg. Toleráns embernek nevelném, egyáltalán nem szajkóznám a meleg témát, de mire kamasz korba kerülne, a meleg kapcsolatot nem abnormálisnak tartaná, hanem a kapcsolatok egy formájának. Ettől még ő nem akarna meleg lenni és nem botránkozna meg a melegeken feleslegesen. Kevesebb stressz jutna neki, mert azért a homofób emberektől sok energiát von le a sok homofóboskodás!
Egyébként a párommal nevelném a fiamat. Más heteró párok is nevelnek úgy gyereket, hogy az egyik fél régebbi kapcsolatából származik a gyermek. Bár a gyerek téma még nálam nem esedékes, de remélem mire odajutunk addigra javul a helyzet.
Viszont nem értem azon heterók érvelését, hogy a melegeknek nem lehet gyereke. Ha nincs gond a spermájával és képes a nemzésre akkor mi a baj? Az, hogy a nő milyen úton módon termékenyül meg már részlet kérdés. A természet szempontjából teljesen lényegtelen, hogy a felek szeretik-e egymást, vagy házasságban élnek-e. Ilyen alapon az se természetes, ha két 16 éves csinál gyereket, mert nem védekeztek. Mert ott sincs a hagyományos értelemben vett család kialakulva.
23 meleg F.
Kedves utolsó: a béranyaság Mo-on tiltott, és büntetik, még mielőtt beleélnétek magatokat. Azt lehet tenni, hogy csinálsz egy gyerkőcöt egy nőnek apasági elismerő nyilatkozat kell, majd a nő lemond a szülői jogairól a te részedre. Na,,,,de hiába minden előzetes egyezkedés, ha megszületne, nagyon nagy eséllyel nem adná egy anya oda a picit érzelmi okok miatt.
Kérdezőnek: teljesen mindegy mit érvelnek pro-kontra, a lényeg hogy készülj fel arra, nagyon nehéz menet lesz, mert ha beismered a homoszexualitásod kicsi eséllyel jutsz gyerkőchöz. Az előítéletek miatt, azok miatt, akik megmondják, hogy kik a következők a listáról akik örökbefogadhatnak. Azt tudod tenni, ha van olyan női barátnőd aki segít neked, hogy élettársi kapcsolatba álltok közjegyzői dokumentum alapján, és utána kérelmezitek, mert ez egy hosszú folyamat, tanfolyamon kell részt venni, tréningeken, konzultációkra járni, stb.... és ha sikerül, akkor még utógondozzák a családot szakemberek, hogy minden jól menjen. Egy idő után már nem foglalkoznak veletek,azt csináltok amit akartok.
De gondold meg az egészet nagyon!
Nem is Magyarországon gondoltam ezt végig csinálna kedves utolsó!
23 meleg F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!