Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Molett Édesanyák és leendő...

Molett Édesanyák és leendő Édesanyák! Hol tudnék Budapesten vagy környékén molett ruhákat vásárolni?

Figyelt kérdés
Szülés után egy kicsit megváltozott az alkatom, mondhatni azt is, hogy erős csontozatom lett :). Nem tudom sehogy sem leadni a fölös kilókat, sok fogyókúrás dolgot, beleértve a sportot is, kipróbáltam, de 5-6 kilónál több nem megy le. De nem baj, így is lehet csinos lenni. De hol? Honnan tudnék nem túl drága, divatos és főleg fiatalos! ruhákat vásárolni?

2012. szept. 1. 22:46
 1/6 anonim ***** válasza:
bárhol!minden plázában van molett üzlet!!!én a Duna Plázából veszem
2012. szept. 1. 23:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Én a H&M-ben vásárolok általában, amikor terhes voltam, akkor is kaptam ott magamra kismama ruhákat, meg most is. Igaz, nem a alegolcsóbb, de tapasztalat,hogy jóval tovább bírják, mint a legtöbb más márka nélküli üzletbeől szerzett cuccok.
2012. szept. 2. 09:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Milyen méret? Nekem sajnos 52/54-es kell, azt nagyon nehéz kapni, C&A-ban, moletti boltokban, de többnyire elég drágák. Teszveszen, vaterán lehet kifogni jókat.
2012. szept. 2. 10:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 44-46-os méretre volna szükségem, de olyan "öreglányos" ruhákat láttam eddig, hogy az szörnyű.
2012. szept. 2. 11:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia. En is 44-46-os ruhakat hordok es a legtobbszor a C&A-ban veszem oket. Foleg keresem az akciokat, de neha, ha valami nagyon jot talalok, akkor megveszem akcio nelkul is. Hogy mennyire fiatalosak ott a ruhak? Ez relativ, kerdes, hogy te hany eves vagy. En 42 vagyok es talalok ott kedvemre valot. Amugy terhesen is vasarolgattam ott.
2012. szept. 2. 12:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia.

Most már sajna én is 44-46os méret vagyok, és tényleg ajánlom a C&A-t (nadrág ügyben mindenképp), meg H&M-et. De legutóbb a Duna Plazaban voltam a Hada-ban, ahol irtó jó cuccokat fogtam ki. Ha nem zavar, hogy használt...

Meglepő módon nemrég Camaieu-ben vettem ekkora nyári nadrágot. Nem is értem miért mentem be, nem tudtam hogy ekkora méretet is árulnak...

2012. szept. 3. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!