Molett Édesanyák és leendő Édesanyák! Hol tudnék Budapesten vagy környékén molett ruhákat vásárolni?
Figyelt kérdés
Szülés után egy kicsit megváltozott az alkatom, mondhatni azt is, hogy erős csontozatom lett :). Nem tudom sehogy sem leadni a fölös kilókat, sok fogyókúrás dolgot, beleértve a sportot is, kipróbáltam, de 5-6 kilónál több nem megy le. De nem baj, így is lehet csinos lenni. De hol? Honnan tudnék nem túl drága, divatos és főleg fiatalos! ruhákat vásárolni?2012. szept. 1. 22:46
1/6 anonim válasza:
bárhol!minden plázában van molett üzlet!!!én a Duna Plázából veszem
2/6 anonim válasza:
Én a H&M-ben vásárolok általában, amikor terhes voltam, akkor is kaptam ott magamra kismama ruhákat, meg most is. Igaz, nem a alegolcsóbb, de tapasztalat,hogy jóval tovább bírják, mint a legtöbb más márka nélküli üzletbeől szerzett cuccok.
3/6 anonim válasza:
Milyen méret? Nekem sajnos 52/54-es kell, azt nagyon nehéz kapni, C&A-ban, moletti boltokban, de többnyire elég drágák. Teszveszen, vaterán lehet kifogni jókat.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 44-46-os méretre volna szükségem, de olyan "öreglányos" ruhákat láttam eddig, hogy az szörnyű.
2012. szept. 2. 11:40
5/6 anonim válasza:
Szia. En is 44-46-os ruhakat hordok es a legtobbszor a C&A-ban veszem oket. Foleg keresem az akciokat, de neha, ha valami nagyon jot talalok, akkor megveszem akcio nelkul is. Hogy mennyire fiatalosak ott a ruhak? Ez relativ, kerdes, hogy te hany eves vagy. En 42 vagyok es talalok ott kedvemre valot. Amugy terhesen is vasarolgattam ott.
6/6 anonim válasza:
Szia.
Most már sajna én is 44-46os méret vagyok, és tényleg ajánlom a C&A-t (nadrág ügyben mindenképp), meg H&M-et. De legutóbb a Duna Plazaban voltam a Hada-ban, ahol irtó jó cuccokat fogtam ki. Ha nem zavar, hogy használt...
Meglepő módon nemrég Camaieu-ben vettem ekkora nyári nadrágot. Nem is értem miért mentem be, nem tudtam hogy ekkora méretet is árulnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!