Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megtartanátok a babát, ha az...

Megtartanátok a babát, ha az apa egy másik nő férje lenne és nem akarna válni?

Figyelt kérdés

Óvszerrel védekeztünk, most vagyok 6 hetes.

Az apa bevallotta, hogy ő nős, csak a felesége külföldön dolgozik ezért tudott velem ilyen sok időt tölteni.

Nem akar válni, de szeretne velem maradni és elismerni az babát a sajátjaként.

Ti mit tennétek?

2012. szept. 1. 18:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Én úgy vettem ki a Kérdező szavaiból, hogy akkor tudta meg, hogy nős, amikor kiderült, hogy terhes.

Ha egyedül is el tudnám tartani a babát és 35 év körüli lennék, megtartanám. De a helyedbe nem számítanék arra, hogy a férfi segíteni fog. Nem tudom, hogy akarja elismerni sajátjaként, ha nem akarja elhagyni a feleségét. Ha elismeri az apaságot, nem tud lemondani később se az apaságról és ha közben megromlik a ti "kapcsolatotok", akkor gyerektartást kéne fizetnie. Ezt meg el nem tudom képzelni, hogy tudja titokba tartani a felesége elöl. De lehet, hogy én vagyok naív:-(.

2012. szept. 1. 22:01
 12/23 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2012. szept. 1. 23:54
 13/23 A kérdező kommentje:

Mint írtam, a pasi felesége külföldön dolgozik. Olyan 5-6 hetente volt 1 hétvége, amikor mondta hogy a barátaival van, én meg nem firtattam. Ismertem a barátait, fel sem merült bennem hogy falaznának neki ilyenben. Ismeri a családomat, együtt éltünk. Nem tudtam, hogy szerető vagyok. 1,5 éve tartott a kapcsolat.

Nem tudom, hogy a felesége tudja-e.

28 vagyok.

Úgy akarom átgondolni, mintha nem lenne apa, nem lenne más anyagi segítség csak én. Rossz lenne pár hónap után visszamenni dolgozni és őt bölcsibe adni, de más megoldás nem lenne :-(

Köszönöm a válaszokat, még átgondolom.

2012. szept. 2. 08:12
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Az ismerősi körömben van hasonló szitu.De a pasi ott nem maradt együtt a szeretővel,a feleségét választotta.A feleség a mai napig nem tud a balkézről született gyerekről.A gyerek anyakönyvében szerepel az apja neve tehát gondolom vállalta az apaságot,aztán nem tudom mi történt,de megfenyegette a nőt ha elárul bármit a feleségnek akkor mi lesz....Gyerektartást se fizetett soha.Ma már a gyerek iskolás,kezébe került az anyakönyv,megkérdezte ki az apja,aki viszont hallani se akar róla.Nagyon meg kell ezt gondolni,a gyerek érdekében is.Ha nem tudtad hogy nős,akkor vajon mennyire lehet őszinte a viszonyotok?Mire számíthatsz később ha csak ennyibe nézett Téged?Ha tudtad hogy nős....arról is van véleményem de nem ide tartozik.Az biztos hogy közös életet és főleg babát csak tiszta viszonyokkal vállalnék.Fura hogy nem akar vállalni Téged normálisan.Az anyagi indok meg nevetséges.Kevés az infó,de én amit ebből a kevésből kivettem nem akarnék ezzel az emberrel jövőt.Ha szeretnéd a babát és el tudod tartani tartsd meg,de csak magadra alapozva.
2012. szept. 2. 08:21
 15/23 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok.Tehát akkor a feleséggel csak papíron vannak együtt?Mert az más hogy még nem váltak el.De akkor is miért csak másfél év után árulta el?Ez azért furcsa.
2012. szept. 2. 08:25
 16/23 A kérdező kommentje:

Együtt van a feleségével, aki Angliában dolgozik. Gondolom azért csak ilyen ritkán találkoztak, hogy minél kevesebbet költsenek és többet tudjanak félretenni a közös életre (komolyan, felfordul a gyomrom....)

Persze gyanakodhattam volna, de ha így is lett volna akkor sem merül fel bennem hogy felesége van :-(

Bizalomról és kapcsolatról már nem beszélhetünk, ez egyértelmű. Csak a baba sorsa kérdéses.

2012. szept. 2. 08:33
 17/23 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz. Azt kell mérlegelned, hogy fel tudod-e nevelni teljesen egyedül. Szerintem erre a pasira nem számíthatsz a jövőben. Ha én lennék hasonló szituációban, akkor én nem tartanám meg, mert nem lenne meg rá az anyagi keretem. De mivel nem ismerjük a te helyzeted, így nagyon nehéz tanácsot adni, hisz ez a te és a pici babád élete. Mindenesetre nagyon kiszúrt veletek ez a pasas.:(
2012. szept. 2. 08:56
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

"Ismeri a családomat, együtt éltünk. Nem tudtam, hogy szerető vagyok. 1,5 éve tartott a kapcsolat."

Hű, megáll az eszem. Általában elég megértő vagyok, nem szoktam javasolni, hogy a szerető borítson az asszonynál, mert az olyan kicsinyes és szánalmas. Viszont ez az a helyzet, amikor a pasi koronaékszereit puszta kézzel téptem volna le....

2012. szept. 2. 11:01
 19/23 anonim ***** válasza:

10. válaszoló vagyok. Eszméletlen, milyen pasik vannak!

Nagyon sajnállak. Ha te szereted ezt a babát, és el tudod tartani, akkor hajrá!

És felkeresném a feleségét!

2012. szept. 2. 13:19
 20/23 anonim válasza:
a babát megtartanám, de a pasi mehetne a levesbe...
2012. szept. 2. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!