Megtartanátok a babát, ha az apa egy másik nő férje lenne és nem akarna válni?
Óvszerrel védekeztünk, most vagyok 6 hetes.
Az apa bevallotta, hogy ő nős, csak a felesége külföldön dolgozik ezért tudott velem ilyen sok időt tölteni.
Nem akar válni, de szeretne velem maradni és elismerni az babát a sajátjaként.
Ti mit tennétek?
Én úgy vettem ki a Kérdező szavaiból, hogy akkor tudta meg, hogy nős, amikor kiderült, hogy terhes.
Ha egyedül is el tudnám tartani a babát és 35 év körüli lennék, megtartanám. De a helyedbe nem számítanék arra, hogy a férfi segíteni fog. Nem tudom, hogy akarja elismerni sajátjaként, ha nem akarja elhagyni a feleségét. Ha elismeri az apaságot, nem tud lemondani később se az apaságról és ha közben megromlik a ti "kapcsolatotok", akkor gyerektartást kéne fizetnie. Ezt meg el nem tudom képzelni, hogy tudja titokba tartani a felesége elöl. De lehet, hogy én vagyok naív:-(.
Mint írtam, a pasi felesége külföldön dolgozik. Olyan 5-6 hetente volt 1 hétvége, amikor mondta hogy a barátaival van, én meg nem firtattam. Ismertem a barátait, fel sem merült bennem hogy falaznának neki ilyenben. Ismeri a családomat, együtt éltünk. Nem tudtam, hogy szerető vagyok. 1,5 éve tartott a kapcsolat.
Nem tudom, hogy a felesége tudja-e.
28 vagyok.
Úgy akarom átgondolni, mintha nem lenne apa, nem lenne más anyagi segítség csak én. Rossz lenne pár hónap után visszamenni dolgozni és őt bölcsibe adni, de más megoldás nem lenne :-(
Köszönöm a válaszokat, még átgondolom.
Együtt van a feleségével, aki Angliában dolgozik. Gondolom azért csak ilyen ritkán találkoztak, hogy minél kevesebbet költsenek és többet tudjanak félretenni a közös életre (komolyan, felfordul a gyomrom....)
Persze gyanakodhattam volna, de ha így is lett volna akkor sem merül fel bennem hogy felesége van :-(
Bizalomról és kapcsolatról már nem beszélhetünk, ez egyértelmű. Csak a baba sorsa kérdéses.
"Ismeri a családomat, együtt éltünk. Nem tudtam, hogy szerető vagyok. 1,5 éve tartott a kapcsolat."
Hű, megáll az eszem. Általában elég megértő vagyok, nem szoktam javasolni, hogy a szerető borítson az asszonynál, mert az olyan kicsinyes és szánalmas. Viszont ez az a helyzet, amikor a pasi koronaékszereit puszta kézzel téptem volna le....
10. válaszoló vagyok. Eszméletlen, milyen pasik vannak!
Nagyon sajnállak. Ha te szereted ezt a babát, és el tudod tartani, akkor hajrá!
És felkeresném a feleségét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!