Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Valaki akinek szülés után...

Valaki akinek szülés után megromlott a házassága?

Figyelt kérdés
Mert nem úgy viselkedett a férje ahogy kellett volna? Értem ezt segítségre, vagy akár együttlétekre is.
2009. júl. 27. 20:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém teljes mértékben sajnos.

Épp ma tettem fel egy kérdést ezzel a dologgal kapcsolatban.

A gyerek születése ota minden màs,pedig tervezett baba volt,màra sokszor rongynak érzem magam,és àltalàban,söt mindig akkor van csak szex,ha a pàrom kivànja.

Ha én,akkor ép valami dolga van.

De a hàzimunkàba se segit,mikor rumli van,viszont megjegyzi hogy rossz hàziasszony vagyok.

És panaszkodhatnék itt sajnos reggelig:(

4 honapos baba anyukàja

2009. júl. 27. 20:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Nekem is 4 hónapos a babám, és most kezd katasztrofális lenni a dolog. Nem tudom mi tévő legyek.
2009. júl. 27. 20:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne ti csináljatok mindent(ne mártírkodjatok).A férfi agya egyszerűen működik.Konkrétan kell kiadni a feladatot:Légyszíves vidd ki a szemetet!és nem:Kivinnéd a szemetet?Ha így sem megy,lehet drasztikusabban is,hátha rájön.Csak a ti ruháidat mosd ki,az övét nem.Ne főzz vacsit,mond azt,hogy neked a szendvics is jó,ha nem jó neki segíthet főzni pl.Ha még erre sem kapcsol,akkor mond azt ,hogy övé is a gyerek,nem magadnak szülted csak és vigyázzon rá míg elmész nagy!bevásárolni.Írd le neki,hogy mi a teendő,előtte mutasd meg neki,hogy kell pelusozni stb. és hagyd rá.Ha végképp nem tudja mit csináljon,ott a telefon,hívjon.

Álljatok a sarkatokra!

2009. júl. 27. 20:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja,és megpróbálni megbeszélni,ez alap.
2009. júl. 27. 20:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

20:47-nek.

Igen, én is így álltam a dologhoz, hogy kiadtam a férjemnek 1-2 dolgot. Tényleg nem nagy vmit, csakhogy legalább csinálja meg az ágyat, vigye ki maga után a tálcát a szobából (mert ugye mindig bent evett), vagy ürítse ki a hamust, mert rosszul vagyok a cigi látványától is. De ami leginkább idegesített, az az, hogy ahol éppen volt, ott vette le a zokniját és otthagyta.

Ezeket viszont elvártam, mert semmi dolga nem volt ezen kívűl, még a füvet is én nyírtam, míg a gyerek aludt. Ő ezt a kis munkát is megelégelte, képes volt hajnali 4 kor kelteni engem, hogy takarítsak, hogy mindenre legyen időm. Sok vitánk volt és 2 hónapja elment. pff.. szép dolog. 22 hós kislány és 27 hetes pocilakó anyukája

2009. júl. 27. 21:00
 6/7 anonim ***** válasza:
81%

Senki ne haragudjon meg, de ezek a férfiak, akikről írtok a gyere(ek) születése előőt sem lehettek másmilyenek.

Eszembe se jutna iylen pasinak gyereket szülni, de még összeállni vele.

Vagy képes ennyire megváltozni valaki és én csak szerencsés vagyok.

Azt a pasit aki képes lelépni és otthagyni a gyerekét, szívem szerint kiherélném.

2009. júl. 27. 21:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Kicsit eligazítanám, ha le rossz háziasszonyozna az biztos. Az én férjem se csinált először magától semmit, de megkértem és megtette, egy idő után már meg se kellett kérnem és csinálta. Mindig benne volt, hogy segíteni szeretne, de nem tudta, hogy kezdjen neki. Kellett egy kis útmutatás:) Nálunk 1 év alatt úgy belejött, hogy most megcsináltuk a második babát is, ne unatkozzunk még pár évig:)
2009. júl. 28. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!