Valaki akinek szülés után megromlott a házassága?
Az enyém teljes mértékben sajnos.
Épp ma tettem fel egy kérdést ezzel a dologgal kapcsolatban.
A gyerek születése ota minden màs,pedig tervezett baba volt,màra sokszor rongynak érzem magam,és àltalàban,söt mindig akkor van csak szex,ha a pàrom kivànja.
Ha én,akkor ép valami dolga van.
De a hàzimunkàba se segit,mikor rumli van,viszont megjegyzi hogy rossz hàziasszony vagyok.
És panaszkodhatnék itt sajnos reggelig:(
4 honapos baba anyukàja
Ne ti csináljatok mindent(ne mártírkodjatok).A férfi agya egyszerűen működik.Konkrétan kell kiadni a feladatot:Légyszíves vidd ki a szemetet!és nem:Kivinnéd a szemetet?Ha így sem megy,lehet drasztikusabban is,hátha rájön.Csak a ti ruháidat mosd ki,az övét nem.Ne főzz vacsit,mond azt,hogy neked a szendvics is jó,ha nem jó neki segíthet főzni pl.Ha még erre sem kapcsol,akkor mond azt ,hogy övé is a gyerek,nem magadnak szülted csak és vigyázzon rá míg elmész nagy!bevásárolni.Írd le neki,hogy mi a teendő,előtte mutasd meg neki,hogy kell pelusozni stb. és hagyd rá.Ha végképp nem tudja mit csináljon,ott a telefon,hívjon.
Álljatok a sarkatokra!
20:47-nek.
Igen, én is így álltam a dologhoz, hogy kiadtam a férjemnek 1-2 dolgot. Tényleg nem nagy vmit, csakhogy legalább csinálja meg az ágyat, vigye ki maga után a tálcát a szobából (mert ugye mindig bent evett), vagy ürítse ki a hamust, mert rosszul vagyok a cigi látványától is. De ami leginkább idegesített, az az, hogy ahol éppen volt, ott vette le a zokniját és otthagyta.
Ezeket viszont elvártam, mert semmi dolga nem volt ezen kívűl, még a füvet is én nyírtam, míg a gyerek aludt. Ő ezt a kis munkát is megelégelte, képes volt hajnali 4 kor kelteni engem, hogy takarítsak, hogy mindenre legyen időm. Sok vitánk volt és 2 hónapja elment. pff.. szép dolog. 22 hós kislány és 27 hetes pocilakó anyukája
Senki ne haragudjon meg, de ezek a férfiak, akikről írtok a gyere(ek) születése előőt sem lehettek másmilyenek.
Eszembe se jutna iylen pasinak gyereket szülni, de még összeállni vele.
Vagy képes ennyire megváltozni valaki és én csak szerencsés vagyok.
Azt a pasit aki képes lelépni és otthagyni a gyerekét, szívem szerint kiherélném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!