Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen a Frigyes név, Fricinek...

Milyen a Frigyes név, Fricinek becézve? Adnátok most születendő fiatoknak?

Figyelt kérdés
2012. szept. 1. 15:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
6/10-esnek: Csanád a férjemnek is tetszett, nekem kevésbé, de a dokit így hívják, akinél szültem :)
2012. szept. 17. 09:38
 12/16 A kérdező kommentje:
4/11-esnek: pedig a Frigyes meg a Ferdinánd királyi nevek :)
2012. szept. 17. 09:39
 13/16 Effiee válasza:
Én spec. imádom a régies neveket. A Frigyes az egyik kedvencem, és Frici nagyon szép becézése. Nekem még nagyon nagy kedvencem a Frederick, amit Fredinek lehet becézni, vagy esetleg Ricknek. :)Ritka és szép nevek amiket írtál! Hihetetlen, hogy az ilyen selejtes nevek mostanában a divatosak... Egyszerűen nem hiszem el, hogy miért kell olyan nevet választani a gyereknek, hogy körülötte legyen még öt másik ilyen nevű. Borzalmas. A fő, hogy legyen különleges, hiszen az a célod vele. :) A Frigyes a nyerő név. :)
2012. nov. 16. 17:40
 14/16 A kérdező kommentje:
Effiee, melyik korosztályt képviseled?
2013. jan. 3. 15:15
 15/16 Effiee válasza:
15 éves vagyok. :)
2013. jan. 3. 18:42
 16/16 anonim ***** válasza:

"Ha most születne fiam akkor vagy Ádám vagy Csanád lenne.

De ami még tetszik:

Gergő,Dávid"

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Hadd találjam ki: Fila (újabb Fjallraven Kanken) táskával is rendelkezel...

2020. aug. 13. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!