Ma semmiféleképpen nem érkezik meg a családi pótlék?
"NEM ÉRTEM HOGYHA VALAKINEK ENNYIRE NEHEZÉRE ESIK VÁLASZOLNI MINT EGYESEKNEK AKKOR MI A FENÉÉRT IR IDE.
VAN AKI NEM TUDJA ÉS? AKKOR MI VAN EZÉRT NEM KELL IDIÓTÁNAK NÉZNI BÁRKIT IS!"
Először is, ne üvöltözz, nem leszel tőle okosabb.
másodszor pedig rohadt egyszerű a dolog. Első munkanap utalnak, másodikon a számlán, és a MÁk-ra nem vonatkozik a GIRO2-es utalás, tehát nem, nem lesz még holnap sem a számlán, csak kedden.
Szóval bocsáss meg, de aki ilyen egyszerű dolgokat nem képes a kicsinyke agyába befogadni, az idióta, anélkül is, hogy annak nézné bárki.
Idióta? azért vagyok idióta mert megkérdeztem először?hát ez elég érdekes.Nem lehet értelmesen válaszolni.
1.Tudom hogy eddig mindig első munkanap utalás másnap a számlán
2.Amikor azt mondják a hiradóban hogy gyorsulnak a szociális juttatás dolgai(banki átutalás)akkor tán eszembe jutott hogy talán ha nem is szombati nap de ha hétfő reggel elutaláják talán du.tan már a számlán van.
Ne haragudjatok de miért kell RÖGTÖN le idiótázni valakit?
talán egy kérdezős honlapon vagyunk,és ha nem tetszik a kérdés akkor ne válaszolj!
De ha tudtad, hogy első munkanap utalnak, akkor miért kérdezted meg, hogy SZOMBATON megérkezik-e a csp?
Nyilván nem vagy idióta, de mi értelme volt ezt így megkérdezni?
Ha azt kérdezted volna, hogy a gyorsított utalás vonatkozik-e a MÁK-ra, és emiatt megérkezik-e már az első munkanapon a csp, akkor nem kapsz ilyen válaszokat.
Hiszen ahogy írtad: te is tisztában vagy vele, hogy az első munkanap az utalás napja - ami ritkán szombat...
Lehet h a kerdest rosszul fogalmaztam,DE Tevedni emberi dolog.sorry
De ez h ha az ember roszat kerdez mar idiota,ostoba azert ez szanalmas.
Az h minden honap elejen kon egy kerdes a cs.potlekrol az tenyleg sok.de nem kotelezo valadzolni ha nem tudnak az emberek ertelmesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!