Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Valaki töltött már ki ilyen...

Valaki töltött már ki ilyen adatlapot?

Figyelt kérdés
A férjem kinn dolgozik Ausztriában és most igényeltük meg a tavalyi családi pótlékot. A Magyar Államkincstár pénteken küldött egy ilyen nevű adatlapot: AZ AUSZTRIÁBAN BENYÚJTOTT CSALÁDI PÓTLÉK IGÉNYHEZ TÖRTÉNŐ MAGYAR ADATSZOLGÁLTATÁSHOZ (szép magyar mondat). És az a gondom hogy nem tudom hova mit kell beírni. Nagyon fontos lenne a segítség, mert aug.30-ig vissza kell küldenem. Előre is köszönöm a segítséget.

2012. aug. 21. 16:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Küldtem neked egy privát üzenetet ezzel kapcsolatban. Nézd meg légy szíves! Köszi
2013. márc. 20. 12:01
 2/4 anonim válasza:

Szia!

Engem is nagyon érdekelne, hogy hogyan is kell ezt kitölteni, mert elég kaotikus a megfogalmazás és hozzá sem szagolok...

Kérhetnék én is privát választ? Nagyon szépen köszönöm!

2013. aug. 6. 08:12
 3/4 anonim válasza:
Ha még olvassátok az üzit, nekem is küldenétek vmi infót erről a nyomtatványról? Előre köszönöm.
2014. febr. 24. 11:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Az adatlap mellé küldött kísérőlevélben minden benne van arra vonatkozólag, hogy kell kitölteni. Ha bizonytalan vagy, mi számít jogviszonynak, arról pedig az 5. oldalon lévő tájékoztatóból nyerhetsz információt.

Előbb el kell olvasni, amit kapsz, és utána már józan paraszti ésszel ki lehet tölteni. Ha mégis bizonytalan vagy, akkor a MÁK osztrák-magyar ügyek osztályát keresd (Győrben van), országos szinten csak ők tudnak segíteni. Elérhetőségük fent van a kincstár honlapján.

Egyébként a személyes adatokon kívül a lakcímeket kell közölni, meg a munkaviszonyokat az adott időszakban.

2014. nov. 21. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!