Textilfilcet hogyan lehet eltávolítani?
Figyelt kérdés
Most kezdi az ovit a gyerekem, és mindenbe bele kell rajzolni a jelét. Ha kinövi és hordaná majd a tesó is, akkor hogyan tüntessem el a textilfilces jelet a ruhából?2012. aug. 31. 23:01
1/5 A kérdező kommentje:
merthogy ha nem egyforma lesz a jelük például...
2012. aug. 31. 23:02
2/5 anonim válasza:
Sztem hímezd bele! Kicsit hosszadalmasabb, de azt könnyebb kiszedni :)
3/5 anonim válasza:
Szerintem sehogy, bár a sok mosástól idővel elhalványodik.
Én rendeltem a netről névvel és jellel ellátott címkéket, amiket pár öltéssel be lehet varrni. Így nem kell a hímzéssel bajlódni, mégis eltávolítható.
4/5 Brigitta04 válasza:
Szia.
Szerintem pont az a lényege ennek a textilfilcnek,hogy ne lehessen eltávolitani.Talán max a mosás koptatja egy kicsit.De viszont az elöző válaszoló amit linkelt az nagyon jó megoldás.Sőt ez otthon is kivitelezhető csak a szalag kell hozzá és a textilfilcel erre irod rá a gyermek nevét és a jelet!:)
5/5 anonim válasza:
Nem tudom, hogy textil- vagy sima filc foltja volt (online rendelt turis ruhában találtam...) de az A**el folyékony mosószer + a spéci dörzsölős kupak segítségével mintegy 15 perc munkával kijött ( kb 7*5 cm-s folt) :) utána csak ki kellett mosni a ruhát, az anyaga sem sérült meg a dörzsöléstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!