Hogy lehet megakadályozni, hogy az itatópohár bepenészedjen? És már megtörtént, akkor hogy lehet eltávolítani?
Figyelt kérdés
Az itatófej belseje penészedett be.2010. júl. 30. 09:08
1/5 anonim válasza:
Én forró vízzel szoktam átmosni, ahova nem férek be, oda meg fogpiszkálóval nyúlok be, és letörlöm. Utána ecetes vízben szokott ázni 1 órát, és elöblítem. Amúgy nem árt egy csere pohár, hogy néha szellőzi tudjon az egyik.
2/5 anonim válasza:
a csőrrészt fültisztítóval pucolom.
3/5 anonim válasza:
itatófejből is célszerü kettőt venni és ahogy az első válaszoló irta addig az egyik pihenhet.
nekünk pohárból is és fejből is kettő van igy van csere -bár mi csak házon kivül használjuk-itthon pohár van rendszeresitve...
ki kell főzni ha penészes de én azt hiszem kidobnám
arra kell figyelni hogy ha már nem iszik belőle vizben legyen mosogatásig aztán ki tudjon száradni.
szóval inkább vegyél ujat és legyen váltás belőle.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi NEktek, akkor veszek újat, ezt meg próbálom ecetes vízzel, meg kifőzéssel rendbehozni.
2010. júl. 30. 09:27
5/5 anonim válasza:
Van ez az eszközfertőtlenítő, a Chiccotól, azt ajánlják ilyesmire én úgy tudom, de az ecet se rossz megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!