Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Neten áruló anyukák? Magyarázn...

Neten áruló anyukák? Magyaráznátok nekem?

Figyelt kérdés

Kislányom kinőtt ruháit szeretném hirdetni, azonban nagyon zöldfülű vagyok még.

A személy átvétel értelemszerűen megy :)

De mi van ha postáznom kell?

Az, hogy működik? Kinek és mennyibe kerül?

Nagy nehéz tárgyakat biztos nem kellesz postára adnom, mert mint fent említettem ruhák lesznek hirdetve.

Leírnátok nekem részletesen, hogy hogyan kell ezt csinálni.

Köszönöm

2012. aug. 31. 07:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha tesz-vesz, vatera-n hirdetsz, ott ahogy feladod a hirdetést, kiválaszthatod, hogy te vagy a vevő fizesse a postaktg-et. Az esetek túlnyomó részében a vevő fizeti, te tájékoztató jelleggel leírod, hogy mennyi lesz a ktg.

[link]

A többi hirdető portálon, jófogás, apród, facebook stb. Alapból a vevő fizeti a postaktg-et.

2012. aug. 31. 07:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Posta honlapján megtalálod, hogy mennyibe kerül a díj. A postaköltséget a vevő fizeti, tehát nem te.

Mérd le a ruhát vagy a bármit, és a hirdetésben tüntesd fel, hogy ennek megfelelően mennyi a postaköltség.

Én a kis ruhácskákat konyhamérlegen szoktam lemérni. Számold bele, hogy a csomagolásnak is van súlya.

Én személyes átvételt, sima levelet, ajánlott levelet és csomagot szoktam ajánlani. Kiválasztja a vevő, aztán fizeti a díjat.

2012. aug. 31. 07:21
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Csak jóf.gáson és a.ródon fogok hirdetni, és kisebb csomagokban állítom össze a rucikat.

2012. aug. 31. 07:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia, most már csak én is jófogáson és apródon hirdetek..de csak úgy, hogy személyes átvétellel..mivel úgy sem fog senki előre utalni a csomagért..én meg nem adom fel puszira...kérhetik postán ez igaz de én mindig beírom a hírdetésbe, hogy csak személyes átvétel lehetséges..azért mert ha mondjuk feladok egy csomagot neki és ő átvételkor fizet..amit nekem majd a postás két nap múlva csenget ki az nem éri meg a vevőnek, ugyanis az utánvét költségét ráverik..ő fizet többet..nem kevéssel..tehát eladok neki egy ötszáz forintos kabátot..és küldöm utánvéttel..ő kb 1500-at fog fizetni a postásnak..1000 a postáé..érted?? szóval aki akarja megveszi és elmegy érte, megoldja, én nagyon sok ruhácskát eladtam apródon és jófogáson..jut eszembe utánvéttel a férjem nemrég feladott egy cipőt:) 2600 ft-volt amit még a vevőnek pluszba ki kellett emiatt fizetnie..
2012. aug. 31. 09:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért, de akárhányszor rápillantok a kérdésedre, mindig áruló anyukák jutnak eszembe :D Mármint úgy árulók, mint ahogy elárul valaki valakit :D
2012. aug. 31. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!