Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tesz-Veszen vagy Vaterán...

Tesz-Veszen vagy Vaterán érdemes inkább hirdetni baba holmikat?

Figyelt kérdés
2009. júl. 27. 13:37
 1/4 anonim ***** válasza:
"Egyik kutya, másik eb." Én csak Vaterát használok, mert nem birom, hogy rendes levelet küldenek visszaigazolásnak, ha regisztrálsz!! Ma, az e-mail korában. De amúgy tök ugyanaz a kettő.
2009. júl. 27. 13:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Én vásárlóként inkább már csak a teszveszen vásárolok babacuccokat, úgy veszem észre, hogy ott sokkal nagyobb a választék.(például úszóruhát kerestem a gyereknek, a teszveszen 5 oldalon keresztül voltak az ajánlatok, a Vaterán összesen 3 db volt.)

De mondjuk könyvet meg inkább a Vaterán szoktam találni.

2009. júl. 27. 14:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia.

Szerintem a Teszveszen inkább nők keresgélnek, tele van babacuccal, a Vaterán meg férfiak, és inkább műszaki cuccok vannak.

Ez nem statisztika, csak saját tapasztalat. Én egy csomó babaholmit így vettem, és amit nem találtam meg a Vaterán a Teszveszen tuti megvolt, ebből gondolom hogy inkább ott érdemes.

Üdv

2009. júl. 27. 14:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Én mindkettőn árulok és vásárolok is.Meg kell nézni,mit hol találsz... kis idő,de megéri.
2009. júl. 27. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!