Milyen baba-mama oldalak vannak ahol hirdethetném, hogy gyermekfelügyeletet vállalok? Ezen kívül még hogyan tudnám magam hirdetni? (többi kérdés lent)
Figyelt kérdés
Segítségre lenne szükségem az ügyben,hogy hogyan hirdessem azt,hogy gyermekfelügyeletet vállalok? A neten 2 helyen már adtam fel hirdetést,nyomtattam ki papírra is,hogy majd kiteszem őket.Tudtok olyan oldalakat,ahol ezt megtehetem? Fejér megyei vagyok egyébként.Szükségem lenne plusz jövedelemre,fontos lenne,ha kapnék munkát.Légyszi segítsetek!2010. aug. 17. 11:56
2/3 anonim válasza:
Én is Fejér megyei vagyok, és nálunk a gyermekorvosi rendelőben van egy hirdetőplakát, oda vannak ilyenek kitéve. Ja, meg a védőnőnél is. Bár ez nem netes oldal, de szerintem ez jó hely a hirdetésre.
3/3 anonim válasza:
Ha jól emlékszem, még a vaterán is szoktak hirdetni ilyesmit, bár az az oldal nem épp erre lett kitalálva, de azért ott is meg lehet hirdetni. Végül is azt elég sok anyuka nézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!