Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyiért lehetne eladni az...

Mennyiért lehetne eladni az alábbi termékeket?

Figyelt kérdés
Segítsetek nekem, kérlek! Kicsit zavarban vagyok, mert még sosem adtam el használt cuccokat, de most jó lenne. Egy használt terméket is árusító bababoltban érdeklődtem, azt mondták, hogy én szabom meg, hogy mennyit kérek a termékért, és ők eldöntik, hogy átveszik-e, vagy sem, esetleg alkudnak, de én adom meg az induló árat. Csakhát fogalmam sincs, mennyit kérjek, hogy ne legyek se túl szemtelen, se túl szerény. A termékek: 1. Chipolino rezgős-zenélős pihenőszék, játékhíddal, 9 kg-ig használható (újonnan 13.000 Ft volt, akciósan). 2. Pierre Cardin kenguru, egyszer sem használtuk, még a cimke is rajta van (szintén akciósan vettem, 6.000 Ft-ért). 3. Medela kézi mellszívó, másfél hónapig volt használatban, (újonnan 6.900 Ft volt).
2012. aug. 29. 15:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Kb féláron eltudod adni a pihenőszéket,és a mellszívót.Szerintem a kengurut meg annyiért amennyiért vetted,mivel nem használtátok.
2012. aug. 29. 16:00
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Hát én személy szerint nem venném meg féláron se a mellszívót se a széket. Ha ismerősöm lennél, talán adnék 5e ft-ot a székért, a mellszívót nem venném meg.

Hátha ez segít:-).

2012. aug. 29. 16:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kedves második válaszoló! A mellszívót végülis értem, őszintén szólva, én se vennék használtat belőle, ugyanakkor a boltban rengeteg van a polcon, amire rá van írva, hogy használt. Csak azok Avent márkájúak, és használtan drágábbak, mint az én újonnan vásárolt Medela-m. Ezért nem tudom, hogy mennyiért adhatnám el. Végülis, miért csináljak belőle lelkiismereti kérdést, ha valaki megveszi, és hasznát veszi, én is örülök. De azt megkérdezhetem, hogy egy szép állapotban lévő pihenőszéktől miért idegenkedsz annyira?
2012. aug. 29. 17:44
 4/5 anonim ***** válasza:

2.-es vagyok.

Nem is kell lelkiismereti kérdést csinálnod.

Nem szoktam használt dolgokat venni. De ha esetleg mégis vennék, beleszámítanám, hogy ha már nincs jótállása, vagy nem teljes, elromlik, újat kell vennem/javíttatnom kell.

Másodszor, itt is szoktam olvasni, hogy nem feltétlenül olyan az állapota a dolgoknak/ruháknak, ahogy meghírdetik (ezt nem rád értem). Mi is vettünk 10e-ért pihenőszéket, nem vált be, használtért meg nem adnék 7e ft-ot, ha 10e-ért kapok újat.

A kengurut meg tuti nem venném meg a teljes árért, mert annyiért kapok újat (egyébként mi is PC-t vettünk, 1x haszáltuk csak:-)).

Sok sikert az eladáshoz.

2012. aug. 29. 18:25
 5/5 anonim ***** válasza:

A legegyszerűbb, ha felmész a Vatera/Teszvesz-re és elkezded a böngészést, hogy kb. mi mennyi.

Én is ez alapján próbálom belőni a bababörzére a cuccokat, remélem, sikeres eladó leszek. :)

Mellszívót kb. 5000 Ft-ért, a többit is féláron adhatod, a kengurut is kb. 5000 Ft-ért, hiába új.

2012. aug. 29. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!