Mennyiért lehetne eladni az alábbi termékeket?
Hát én személy szerint nem venném meg féláron se a mellszívót se a széket. Ha ismerősöm lennél, talán adnék 5e ft-ot a székért, a mellszívót nem venném meg.
Hátha ez segít:-).
2.-es vagyok.
Nem is kell lelkiismereti kérdést csinálnod.
Nem szoktam használt dolgokat venni. De ha esetleg mégis vennék, beleszámítanám, hogy ha már nincs jótállása, vagy nem teljes, elromlik, újat kell vennem/javíttatnom kell.
Másodszor, itt is szoktam olvasni, hogy nem feltétlenül olyan az állapota a dolgoknak/ruháknak, ahogy meghírdetik (ezt nem rád értem). Mi is vettünk 10e-ért pihenőszéket, nem vált be, használtért meg nem adnék 7e ft-ot, ha 10e-ért kapok újat.
A kengurut meg tuti nem venném meg a teljes árért, mert annyiért kapok újat (egyébként mi is PC-t vettünk, 1x haszáltuk csak:-)).
Sok sikert az eladáshoz.
A legegyszerűbb, ha felmész a Vatera/Teszvesz-re és elkezded a böngészést, hogy kb. mi mennyi.
Én is ez alapján próbálom belőni a bababörzére a cuccokat, remélem, sikeres eladó leszek. :)
Mellszívót kb. 5000 Ft-ért, a többit is féláron adhatod, a kengurut is kb. 5000 Ft-ért, hiába új.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!