Miért van az hogy akik balkezesek, valamikor jobb kézzel is rajzolnak?
Figyelt kérdés
Tehát, balkezes, bal kézzel ír és rajzol, de valamikor jobb kézzel rajzol, remélem érthető.2012. aug. 25. 21:11
1/4 anonim válasza:
tudományos magyarázatot nem tudok erre adni, de én is ilyesmi vagyok. Néha bal kézzel írok, néha jobbal, mikor hogy jön. Alapból balkezes vagyok, tehát azzal fogok, azzal írok-rajzolok, csak aztán az iskolában sokan csúfoltak emiatt, én voltam az egyetlen balkezes az osztályban, így itthon nyári szünetek alatt tanultam jobb kézzel írni, most már úgy megy, mint ballal, és néha arra a kezemre "áll" a toll, azzal kezdek el írni.
A rajzolásról viszont nem tudok nyilatkozni, szerintem aki balkezes, az azzal a kezével rajzol szebben :)
2/4 anonim válasza:
Hány éves?
Amúgy én is balos vagyok és a mai napig néha kipróbálom, hogy milyen jobb kézzel írni és rajzolni.
De vasalni például csak jobb kézzel tudok, ballal soha nem ment.
3/4 anonim válasza:
"Fordított alapállású"ezt így hívják nálunk szinte az egész család ilyen.szinte mindent fordítva csinálunk,szóval azt sem lehet mondani hogy bal kezesek vagyunk ,de azt se hogy jobb.Pl pont apukám mondta az unoka húgomnak hogy milyen jó bal kezes teniszes lennél..Erre Ő:nem papa az nem jó mert csak jobb kézzel tudom elütni játék közben váltogatja az ütőt!:-)ollóval is csak jobb kézzel tud.De mint írtam vagyunk így egypáran a családban
4/4 A kérdező kommentje:
9 éves, köszönöm mindenkinek.
2012. aug. 26. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!