Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jogos lesz a holnapi lelkifurim?

Jogos lesz a holnapi lelkifurim?

Figyelt kérdés

Kisfiam 22hónapos,nagyfiú már. Holnap apa viszi el mamáékhoz,már én kértem meg rá,mert annyira kivagyok. Mostanában elég nyűgös,rögtön hiszti van,dobálózik,harap,csíp. És ma már minden hisztinél "téptem a hajam" hogy nekem "ilyen" gyerekem van+ hozzáteszem IMÁDOM,MINDENKINÉL JOBBAN! Ez nem kétség! csak jó lenne már egy kis pihi,semmi sírás,csak házimunka és netezés. De érzem holnap lelkiismeret furdolásom lesz,mint aki lepasszolta mamának...

Önző vagyok nagyon??? Őszintén válaszoljatok légyszíves!

2009. júl. 24. 22:39
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

mint már írtam eegyszer elnézést! Én is fiatala anyukka vagyok,képzeld,19évesen szültem a fiam még se hiányzik a buli!

te hány éves vagy?

2009. júl. 25. 19:38
 12/15 anonim ***** válasza:
57%

17:37-es vagyok

Fiamat 28 évesen szültem, mégis mentem szórakozni

Lányom 4,5 hós én 37 vagyok és még fogok menni.

Ez nem korfüggő, hanem felfogás kérdése.

2009. júl. 25. 20:45
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy a gyerekkel, nem mindegy, hogy bulizni jársz vagy pihensz? Ne legyetek már ilyenek! Valakinek bulira van igénye, valakinek pihenésre (terhesen meg pláne)! A kérdésre válaszolva: ne érezz lelkiismeret furdalást! Inkább örülj, hogy meg tudod tenni! Jó fog tenni a gyerkőcnek is!
2009. júl. 25. 22:12
 14/15 anonim ***** válasza:

Csak mert kérdezted: 22 éves vagyok, 20 évesen szültem.

Amúgy számomra az egész kérdés ott dől el, hogy biztosít-e valaki szabadidőt magának a gyereke mellett, vagy sem. Ha igen, akkor az már teljesen a magánügye, hogy ebben a szabadidőben mit csinál.

Amúgy meg szerintem itthon azért is alakult ki sokakban ez a fóbia (hogy ha távol vannak a gyereküktől a saját kedvtelésük céljából, akkor az rossznak számít), mert ugye 2-3 évig megtehetjük, hogy itthon vagyunk, és valahogy a legtöbben úgy érzik, hogy akkor nem is szabad semmi mást csinálni. Ott, ahol ez nem így van, hamarabb meg is tanulnak alkalmazkodni a gyerekek másokhoz. Tudom, szokták mondani, hogy a gyereknek x éves koráig csak az anyjára van szüksége. De kérdem én, az anyának a szükségleteivel mi van? Azok megszűnnek? Akkora nyomás van ilyen szempontból az anyákon, hogy nem csodálom, ha manapság ilyen sok a depressziós, kiégett anyuka - régen erre szintén kevés példa volt. A babának pedig a világon semmi baja nem lesz attól, ha más személyeket is megszokik az anyján kívül. Nyilván én se bíznám úgy rá anyukámra a fiamat, hogy alig ismerik egymást meg hasonlók, de hát ez nem is így van. Nagyon szeret ott lenni náluk, ha elmegyek, vidáman integet utánam és ennyi.

Ezt most csak azért fejtettem ki ilyen hosszasan, mert minden család más és más, mindenhol mások a szokások, de ettől még nem lesz egyik rosszabb a másiknál, szóval nem ezek alapján kéne megítélni egymást.

2009. júl. 26. 08:39
 15/15 A kérdező kommentje:

valahogy éreztem,hogy most is támadni fogsz.

Hiába csak a vélemyédet fejtetted ki...

2009. júl. 26. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!