Hány gyereket terveztek és milyen életkorban?
Figyelt kérdés
2009. júl. 24. 15:52
11/17 anonim válasza:
3 hónapja szültem, 24 vagyok, a férjem 28. Terveztük a babát, most láttuk elérkezettnek az időt. A másodikat úgy szeretnénk, hogy kb 2 év legyen köztük.
(Mellesleg elszégyelhetnék magukat azok, akik ilyen kérdésnél képesek lefele pontozni! IQ bajnokok! El kellene gondolkodni esetleg azon, hogy mit is jelent, hogy 'hasznos' illetve 'nem hasznos'!!!)
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Várom még további hozzászólók személyes írását. Szerintem egyszerűen meg kellene szüntetni, ezt a hasznos/nem hasznos szavazást, mert semmi értelme. Saját életről kérdeztem, mit lehet ezen lepontozni?
2009. júl. 24. 22:48
13/17 A kérdező kommentje:
Egyébként én 22 vagyok, a babám 7 hónapos és kb. 4-5 évet szeretnénk várni a másodikkal.
2009. júl. 24. 22:49
14/17 anonim válasza:
31 vagyok, férjem 34. Van egy 7 éves fiam az első házasságomból, neki egy 11 éves, és van egy 10 hónapos közös kislányunk. Nem tervezünk több gyereket.
15/17 anonim válasza:
Én 24 éves vagyok,a férjem 26.Van egy 4,5 hónapos kisfiunk,Dominik:)!Még nem tudjuk,hogy lesz e tesója vagy sem,de ha igen akkor majd 5-6 év múlva:)!
16/17 anonim válasza:
Férjem 30., én 28. Van egy 7.5 évesünk, egy lassan 5 évesünk, októberre várjuk a harmadikat. Mindhárom tervezett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!