Kedves Anyukák, Kismamák! Mi a véleményetek a Hédi névről?
Felnőtt nőként nem lesz furcsa, nem túl kislányos?
Vagy szivesen veszek név javaslatokat. Köszönöm, 29+4 heteske
Hédi mint Hedvig,vagy így eleve a becézett alak?
Nekem mindkettő tetszik.
nekem nem tetszik, ne haragudj :)
a vezetéknévtől függ, mármint hogy hosszú vagy rövid, mély vagy magas hangrendű-e, szóval ettől függ, hogy miket javasolnék :)
Ittenem,de édes név:DMindig az a lányka jut róla eszembe,aki a hegyen futott...jah nem az Heidi...de végülis majdnem ugyanaz:D
Bátran add neki,én tuti megszuttyongatnám,agyon puszilgatnám,ha így hívnák:DOlyan szeretnivaló név,ezzel arra akartam célozni;)
Simán Hédi, a Hedvig annyira nem tetszik.
A vezetéknév: Hatvani.
Nem haragszom, mert attól ilyen szép a világ, hogy különbözőek vagyunk. :)
Szia!!
Nekünk kislányunk Hédi- ilyen alakban- nem Hedvig.
Mindenki dicséri és tetszik ez a név. Sok sikert Nektek a választáshoz, ami tetszik Nektek az maradjon (persze ha megfelelő a vezetéknévhez).
ok
a vezetéknévhez szerintem nem illik, mert azonos a kezdőbetű.
ami most így eszembe jut a vezetéknévhez: Zita, Barbara, Lili, Lilla, Nóra, Noémi....
Első vagyok,nekem pont hogy tetszik az azonos kezdőbetű.Mindkét gyermekem P.P. :)
És szerintem jól hangzik: Hatvani Hédi aranyos :)
Szia!
Szerintem is szép név a Hédi (nem a Hedvig), ha lányunk született volna, mi is így neveztük volna el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!