Egy 44éves nő akarhat-e még gyereket egy 10évvel fiatalabb pasitól, vagy csak hitegeti?
A nőnek már van egy 21 éves fia és egy 19éves lánya. A pasival már együtt van 3éve, a srác már kb.1éve feszegeti a gyerek témát (neki még nincs gyermeke), de a nő folyton azzal hárít, hogy még várjunk vele.
Szerintem csak kifogás, hogy ne hagyja őt el a srác, de esze ágában sincs szülni még egyszer, hiszen akkor azon lenne, hogy minél előbb összejöjjön az a baba, nem?
Vagy tényleg ráadná még a fejét?
Én biztos nem szülnék 44 évesen.
Szerintem is csak hitegeti a fiút vele,hiszen,ha akarna még babát,akkor azon lenne,hogy minél előbb.Mondjuk a pasi sem lehet 100-as,hogy nem jön rá erre.
Ez egy nagyon jo kerdes, függ a kapcsolatuktol, szemelyisegüktöl. Ismerek hasonlo törtenetet, ezert valaszolok. En azt mondanam, h nem, a nö nem akar mar gyereket. Viszont valoban felhet attol, h esetleg emiatt elhagyja a fiatalabb ferfi. Lehet, h be fogja adni a derekat, azonban ilyenkor jönnek a problemak: veteles, mehen kivüli terhesseg, esetleg beteg baba, NEM törvenyszerü, de egyreszt a nö kora miatt, masreszt a lelki korlatok miatt nagy a riziko. A pelda amit en ismerek ott elment a baba mielött megszületett volna, es vegül sosem lett gyerek, a par megis együtt maradt.
Mindenkeppen beszeljek meg egymassal ÖSZINTEN, mert ez nem jatek.
Azzal indokolja, hogy még dolgozni akar, kicsit gyűjtögetni. Megjegyzem átlagosan élnek, nem rosszul. A nő külföldön dolgozik, 3hetente jár haza. Jól keres. A pasi itthon "eteti" a "gyerekeket", főz, mos, takarít rájuk szó szerint!
Igazából engem csak az zavar ebben a történetben, hogy szerintem 90%, hogy a nő nem akar gyereket, amivel nincs is semmi gond, a baj ott van, hogy hitegeti a srácot, aki viszont reménykedik. Kerek perec meg kellene mondania, nem?
S ha mégis szeretne majd a nő babát, talán nem is az a fő gond, hogy nem jönne össze, hanem, hogy fel is kéne nevelni azt a gyereket, s ha ő még éveket vár, a gyereke szalagavatójára görbebottal fog menni? Csak annyira sajnálom azt a srácot, azt hiszem a szerelem kerek-perec elvakította :/
Igen... valóban fura. Ha nem élnek rosszul, és mégis ez a magyarázat, akkor gyanús, hogy sosem fognak elég jól ahhoz, hogy jöjjön az a baba. És az idő tényleg vészesen fogy, ha nem szeretne nagyon nagy kockázatot (pl. Down szindrómára), maradt mondjuk 2..3 év.
Szóval szerintem ha a srác tényleg akar gyereket, keressen másik nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!