Tetszik ez a lánynév:Manyilna?
Figyelt kérdés
Manyinak lehetne becézni:)2012. aug. 20. 21:21
11/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm
És Medárda?
2012. aug. 20. 21:39
12/22 anonim válasza:
Ez egyszerűen szörnyű, a becézés is inkább egy macskához illik, nem emberhez.
13/22 anonim válasza:
Hát még jobb,akkor már miért nem Petárda?
14/22 anonim válasza:
Medárda... ez sem szebb. Te ezeket a gyerekednek akarod adni vagy csak szórakozol?
15/22 anonim válasza:
Szerintem csak szórakozik! Ilyen neveket egy normális épeszű szülő nem adna...vagy mégis?
16/22 A kérdező kommentje:
Nem szórakoztam, csak kíváncsi voltam a reakciókra.
Mostanában nagyon sok ilyen jellegű kérdés van,és ha tényleg,egyértelműen katasztrofális névről van szó,akkor is sokszor lehúzzák azt,aki megmondja az őszintét.Mert hát ha a szülőknek tetszik...
A másik, hogy örülök, hogy azért nem az én ízlésemmel van baj, hanem tényleg sok hülye név "kering" mostanában.Nem egyszer éreztem magam kellemetlenül már a játszótéren mert egyszerűen nem értettem és nem tudtam hova tenni a gyerek nevét...
Ja és a neveket illetően...az első kitalált, a 2. létező,de egyiket sem adnám soha a gyerekemnek.
2012. aug. 20. 21:57
17/22 anonim válasza:
Jó a humorod... :) vicces olvasni a reakciókat :D
18/22 A kérdező kommentje:
kössz:)
2012. aug. 20. 22:43
19/22 anonim válasza:
A Manyi nem rossz, a Manyilna igen :(
20/22 anonim válasza:
inkább a normál magyar nevek kezdenek fogyatkozni, már csak az ilyen hülye nevek, mint a Nanda, Wanda, Virág a menő, a kedvencem meg a Jennyfer húúú öcsém...inkább nem adok a gyerekemnek nevet ha csak ezek lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!