Adnál ilyen nevet hogy Ágnes, Krisztina, Adrienn, Zsuzsanna? Szóval ami azért nem "mami" név de nem is felkapott mostanában?
Hát úgy értem hogy nem annyira régies mint az Erzsébet meg Mária stb. hanem én is inkább 30-35-40 eseket ismerek ilyen nevekkel. Nekem tetszenek. Épp ezért mert mindenki ismeri érti nem kérdeznek vissza 300szor hogy MI?? mi a neve?? De ugyanakkor nem lesz belőle az ovis csoportban 3.
Nagyon szép az Edit meg a Teréz is bár nekem Teréziának tetszik mint ahogy a Sarolta is bejön Saciként becézve is aranyos.
Szerintem sem olyan régies nevek. Én 24 éves vagyok és volt három Adrienn, négy Zsuzsanna és egy Krisztina a gimis osztályomban.:) Szerintem nem vagyunk annyira öregek!:D
Egyébként akkor lehet, hogy az én nevem sem olyan gyakori már? Bár szintén a gimiben 4-en viseltük ezt a nevet. Amúgy Brigitta vagyok.:)
Nekem amúgy az Adrienn tetszik ezek közül. Nekem mindig egy nagyon okos lány jut eszembe róla, lehet azért, mert a háromból kettő Adrienn kiemelkedően okos, az egyik már a zseniséget súrolja.:) De egyébként is szép név, ha a páromnak tetszene, akkor szívesen adnám én is.
Én Adrienn vagyok, de kifejezetten utálom. Bár szerintem sok ember utálja a saját nevét :)
Nekem ezek közül a Zsuzsa tetszik és egy kicsit az Ági. De szerintem az Andrea is jó, az sem gyakori mostanában :)
Mint írtam a régiesnek én a Máriát Erzsébetet ilyesmit értem, NEM A FENT megnevezetteket!! ( a 3-mal ezelőtti válaszolónak írom).
Azért úgy gyerekek között egyik név sem jellemző. Még igen, talán az Adrienn.
Egyébként az Andrea és az Anita is tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!