Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik autósülést vennéd meg...

Melyik autósülést vennéd meg (holnap)?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Holnap vásárolnánk, 1 éves kislányomnak.

Tanácstalan vagyok.. Tudom, uncsi kérdés, de minden választ megköszönök! :)

2012. aug. 15. 16:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Hát remélem nem leszek lepontozva, de egyiket sem. Nem ismerem ezeket a márkákat, ennyi pénzért már kapnál (igaz használtan) akár egy Maxi Cosit is. Mi is azt vettünk.

Igazából ha nem tudsz dönteni, válassz olyat ami jobban megy az autó színéhez! :-))

2012. aug. 15. 16:57
 2/13 A kérdező kommentje:

Sajnos ha leharapom a kisujjamat, akkor sincs több pénzünk, valami viszont kell.

Amúgy saját autónk sincs, csak rokonoknak van.

Valaki még?

2012. aug. 15. 16:58
 3/13 anonim ***** válasza:

Első vagyok: nekünk sem volt több pénzünk, ezért vettünk használtat.

Melyik tetszik jobban?

2012. aug. 15. 17:01
 4/13 anonim ***** válasza:
Elsőt venném meg
2012. aug. 15. 17:06
 5/13 anonim ***** válasza:
Én is az elsőt venném meg, nekünk Nania volt, Brendonból az is, is szuper volt.
2012. aug. 15. 17:23
 6/13 anonim ***** válasza:
70%
Bocsi,de én is csatlakozom az első válaszolóhoz...szóval egyiket sem.Ám a körülményekre tekintettel talán az 1. ülést.2gyerekes+34hkm
2012. aug. 15. 17:24
 7/13 anonim ***** válasza:
50%
Egyiket sem, inkább használtan egy tesztelt ülést, mint egy noname, baleset esetén gyereket darabokravagdosó műanyag fotelt.
2012. aug. 15. 17:42
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha a kettő közül kell választani, inkább az elsőt, bár szerintem egy kaptafára megy a kettő...

De én is úgy gondolom, inkább legyen egy használt (de biztosan balesetmentes!!!) ülés, mint egy ilyen. Ha nincs baleset, igazából nincs is rá szükség, de ha igen, nem mindegy, miben csücsül.

2012. aug. 15. 17:42
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos én sem tudok más válasszal szolgálni, mint hogy egyiket sem.

Ezek borzasztó silány minőségűek,a vázszerkezetük kézzel is "eltekerhető" (tapasztalat), el sem tudom képzelni, egy ütközés mit válthat ki belőlük.

Az anyagok sem tűnnek igazán jónak, elég műszálasok, még télen is bele lehet izzadni.

Inkább egy jobb minőségű, de használt ülést nézzetek.

Pl. Römer, MaxiCosi stb...

2012. aug. 15. 20:49
 10/13 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok: örülök hogy mások is így gondolják.

Kedves kérdező: szerintem gondold át, mi a Maxi Cosi-t a vásárba vettük 10,000!!!! forintért!!! Nem hittem a szememnek hogy tényleg annyi, de a nő eladni akarta nem árulni.

Hol laktok? Ha nincs ilyen nagy vásár a közelbe ajánlom a vaterát, jó fogás.hu-t vagy a facebook-on is sok babás börze csoport van már, biztos találnál Te is!

2012. aug. 15. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!