Bármilyen hordozót, autósülést be lehet kötni bármilyen kocsiba?
Figyelt kérdés
Az nem számít hogy régi kocsi, vagy sportkocsi?2012. márc. 2. 08:23
1/6 anonim válasza:
Hordozó hátulján vannak helyek, ahová a biztonsági övet kell bújtatni, illetve szokott lenni ábra valahol a hordozón, hogy hogyan kell bekötni kocsiba. Én használtan vettem a héten, mindet megemeltem, megfordítottam, és rögtön látszott, hogy kocsiba rakható-e. Én már mindenhol kerestem, de még sosem taliztam olyan régivel, ami ezt ne tudta volna.
2/6 anonim válasza:
Szerintem érdemes belepróbálni a kocsiba, mert lehet, hogy nem áll olyan stabilan az ülésen valamelyik. Az öv hossza lehet esetleg probléma, ha pl. hátrafelé kell bekötni az ülést, és esetleg nem éri át az öv. Nekünk az anyósék kocsijába volt nehéz bekötni a hordozót, mert épp hogy csak átérte az öv.
Különben elméletileg be lehet kötni akármelyik ülést akármilyen autóba.
3/6 anonim válasza:
Espiro Neo hordozónkat a Suzukinkba sajnos csak előre tudjuk bekötni, itt is kb. minden erőnket összeszedve kell bekapcsolni az övet. Hátul egyáltalán nem éri be az öv sajnos...
4/6 anonim válasza:
második vagyok: nekünk Espiro Multi a hordozónk és anyósék kocsija pedig Suzuki. Úgy látszik akkor nem csak nekünk volt nehéz bekötni.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Tehát muszáj leszek kipróbálni!
Esetleg tudja valaki h Opel Calibrába milyen márkák jók?
2012. márc. 2. 09:35
6/6 anonim válasza:
Akkor úgy látszik ez Suzuki-betegség :) Nagymamáék Suzukijába cipőkanállal lehet berakni a hordozót hátulra. De van megoldás: le kell cserélni a biztonsági övet egy hosszabbra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!