Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik nevet adnátok a kisfiat...

Melyik nevet adnátok a kisfiatoknak? ( bővebben lent! )

Figyelt kérdés
Patrik, Izidor, Aurél
2009. júl. 22. 12:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
15:02 ti milyen különleges nevet választottatok a kisfiatoknak?
2009. júl. 22. 15:05
 12/15 anonim ***** válasza:

szerintem Aurél

Bár nálam a Bendegúz a favorit :-)

2009. júl. 22. 15:22
 13/15 anonim ***** válasza:

Az enyémet Kevének hívják, jelentése: kövecske. Mindenki röhögött, h úgy fogják csúfolni, h teve, de a dolog nem rázott meg nagyon. Ha azt a szerintem normális nevet a gyerekek most úgy csúfolják, h Misi-pisi, akkor ha megfeszülök se tudok olyan nevet adni, amit nem fognak csúfolni. Az mondjuk kiakaszt, amikor azt hiszik, h a Keve a Kevin röviditése.

Amúgy Kevőcének hívjuk:)

2009. júl. 22. 17:01
 14/15 anonim ***** válasza:

A Patrikot,de most igencsak felkapott.

Az Izidor nekem lányos,az Aurélról,meg egy szőke szemüveges könyvmoly jut eszembe,de hogy miért,ne kérdezd,nem tudom miért és nem is ismertem Aurélt.

Az név,amit mi választottunk volna fiunknak,az sem tetszett sok mindenkinek .Aztán lányunk lett :-)Anyukámnak nem tetszik a lányom neve,de már megbékélt vele.Szerinte túl "kemény ".

2009. júl. 22. 19:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem a Patrik tetszik a legjobban.
2009. júl. 23. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!