Laura, Emma, Lilla, Csenge, Réka, Hanna, Blanka, Flóra, Kata, Dalma, Zsófia, Léna, Adél?
Elmondom sorban, mert van időm és szeretek ilyeneken elmélkedni. :)
Laura: Nekem nem tetszik, nem ismerek sokat, de azért van egy pár.
Emma: Ez a név kicsit sem tetszik, és nagyon gyakori, én idős, huszonéves és kisgyerek Emmákat is ismerek.
Lilla: Ez szép név, bár szerintem ez is nagyon gyakori, annyira nekem nem tetszik, hogy a lányomnak adjam.
Csenge: Hú, hát ettől a névtől a hideg futkos a hátamon, egyáltalán nem tetszik, de szintén nagyon gyakori.
Réka: Na ez gyönyörű név, nekem is nagy kedvencem. Inkább fiatal felnőtt Rékákat ismerek, kisgyerekek közül talán csak 1-et.
Hanna: Nekem ez olyan semmilyen, bár gyakorinak számít, én személyesen egy Hannát sem ismerek.
Blanka: Nem tetszik, sosem tetszett, nem ismerek csak egy fiatal felnőtt Blankát.
Flóra: Ez sem tetszik, ezt is fiatal felnőttek körében hallottam többször.
Kata: Semleges, nem sokan adják szerintem mostanság ezt a nevet.
Dalma: Ez nagyon szép, régen nem tetszett egy negatív személy miatt, de mára nagyon. Kisgyereket egyet sem ismerek.
Zsófia: Klasszikus, nagyon szép név, nekem nagyon tetszik, főleg a Zsófi. Felnőttek közt nagyon gykori ugyan, de kis Zsófit elvétve ismerek csak.
Léna: Csodaszép, nagy kedvenc. Nem ismerek egyet sem, noha erre is azt mondják tucatnévvé kezd válni.
Adél: Ez a név sem tetszik, és nem ismerek csak egy középkorú nőt ezzel a névvel.
Amúgy a felsorolt nevek közül a Réka tetszik a legjobban.
Tetszik: Lilla, Réka, Blanka, Flóra, Adél
Nem tetszik: Emma, Kata (a Katalin tetszik)
A többi semleges.
Én személyesen nem ismerek Dalma és Léna nevűeket, de a többiből van jópár ismerős, illetve vannak az oviban, suliban, ahova a gyerekeim járnak.
Laura: Nem tetszik.
Emma: Bejön, nekem tetszik.:)
Lilla: Jóó.=)
Csenge: Fúúj...
Réka: Tetszik.:)
Hanna: Szuper név.:D
Blanka: Nem jön be.:/
Flóra: Szép név, nem ismerek sok embert, akinek ez lenne a neve.
Kata: Hát...szép, de azért nem vagyok oda érte.
Dalma: Aranyos, és szép név.
Zsófia: Jó név, a Zsófi becézése tetszik igazán.
Léna: Tetszik, szerintem különleges név.=)
Adél: Ronda név, nagyon nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!