Lehet összefüggés aközött, hogy Te mit ettél terhesen szívesen, majd a babának mi lesz a kedvenc étele?
Nem tudom,hogy össze függ e .de én terhesség alatt zabáltam az almát előtte nem szerettem,a s.répát meg meg nem tudtam enni amit azelőtt még nyersen is!
A lányom imádja az almát de a s.répát nem tudom megetetni vele!
Nem kizart, ugyanis en terhesen szinte mindent kepes voltam megenni, ami elemkerult... Egyebkent kifejezetten rossz evo vagyok, vekonyka, de sikerult igy 25 kg-ot hizni. A fiam negy kg-mal szuletett es olyan haspok, amilyet ritkan latni. Oramu pontossaggal jelzi az elso perctol kezdve, ha evesido van, egy perc turelme nincs es mindent szeret!
Jellemzo, hogy nekem mar a szules napjan visszaallt az etvagyam a regire, 3 honap alatt olyan vekony lettem, mint baba elott.
Mar o honapos, de en babakajat, tapszert meg soha sem boritottam ki...
Most varom a masodik babamat, most az etvagyam normalis, alig hizom. A ferjem szerint tutira egy pici lanybabank lesz hasonlo etvaggyal es testalkattal, mint amilyen nekem van. Kivancsi vagyok.
Szerintem van osszefugges. Amikor terhes voltam a hust semolyen formaban nem tudtam megenni, sot latni sem birtam. A tok fozeleketsem es meg sorolhatnam, hogy miket nem ettem terhesseg alatt, pedig azelott imadtam es azota is imadok.
A lanyom 12 eves, de azokat a dolgokat mai napig nem eszi meg.
Nem is eroltetem, csak epp meg kotoltatom, de rendszerint vissza utasitja.
Amugy a csaladunkba senki nem volt valogatos a lanyomon kivul :)
Azert erdekes ez!
32/N
én terhesség alatt rengeteg barackot,szilvát és kivit ettem.a fiam,a kivin kívül(azt még nem kapott)imádja ezeket a gyümölcsöket.mondjuk és a szagát se bírom a töknek,ő mégis szereti.
biztos,hogy van benne valami igazság
az utolsó vagyok:
ja és olyan mint az anyja,reggeltől estig képes enni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!