Anyukák mikor keltek reggel, és mikor feküdtök le este?
Hetkozben 07:00-07:30 korul kelek este 23 utan fekszem le.
Hetvegen 08:00-08:30 kozott kelek es szinten 23 ora utan fekszem le.
Hetkozben 9-re viszem a kisfiam bolcsibe ezert tortenik mas idoben a keles.
Éjfél előtt sosem fekszem le, mert korábban nem bírok elaludni. Hétköznap 3/4 7-kor kelek, gyerekeknek bölcsi, nekem munka.
Hétvégén addig maradunk ágyban, amíg a gyerekek hagyják :-) Általában 8 körül fel szoktam kelni.
8.30körül kelünk (szeptemberig, akkor kezdi a fiam az ovit, 3,5éves)
22kor már alszunk.
1,5 éves lányom már 21től alszik 8.30-ig.
Szia.
Reggel kb 6-7 körül álltalában együtt kelünk a két éves fiammal.Ha korán szeretnék valamit megcsinálni akkor korábban kelek.Este kb 10-11 körül alszom el.
Az utolsó válaszolo nagyom neglepett!Akkor te éjjel csinálod a házimunkát a fözést mindent???
17-es vagyok, azért kellett lepontozni megint, mert valamit nem úgy csinálok, mint a többség? :) Ez olyan szánalmas dolog... Nem érdekel a pontozás, tényleg, csak szomorúnak találom, hogy valaki ez alapján ítél meg másokat.
Válaszolva a kérdésre: hangos házimunkát természetesen nem éjszaka csinálok, hanem délután, vagy kora este. De vasalni pl gyakran szoktam éjszaka. Főzni pedig a férjem szokott, mert neki ez a hobbija, én pedig utálok főzni, és nem is tudok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!