Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van még valakinél ilyen fajta...

Van még valakinél ilyen fajta ellentét? Másnál is fenn áll ilyen?

Figyelt kérdés

Én eléggé könnyen hízok,folyton hadilábon állok a kilókkal!

A párom viszont alig tud hízni!Vékonyka!

Sok ilyen ismerősöm van,az utcán is láttam már olyan családokat,ahol az egyik fél(mindegy melyik)kövérebb,a másik pedig eléggé vékony!A gyermekek,pedig,mindegy,hogy fiú vagy lány,de 10-ből 8 esetben a gyermekek a vékony fél testfelépítését örökölték!

Van itt olyan szülő,aki már tudja,hogy kire ütött a gyerek?ÉS milyen nemű?Nálatok ki a vékonyka?

2009. júl. 21. 12:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk apa vékonyka (sajnos) én nem kövér,de testesebb vagyok. A fiamnak kicsinek zörögtek a csontjai.Most 11 éves és egy kicsit és egy kicsit macis.

Szerintem ez egyénfüggő.

2009. júl. 21. 12:42
 2/6 A kérdező kommentje:

De úgy látszik,hogy ezek nemtől függetlenül bejönnek!Mondjuk a gyermekeim inkább legyenek a vékonyabb féle,mint egy pohár víztől is fél kilót hízni!

De azért úgy vettem észre,hogy vékonyak,de azért tudnak hízni!Jobban mint a vékony szülők!

2009. júl. 21. 12:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is apa vékony, 50 kiló körüli, én meg... (erről ne is beszéljünk)! :)

A kisfiunk szintén igen vékonyka, bár nem csont és bőr, inkább olyan kis izmos mint az apa. :)

2009. júl. 21. 12:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ilyen az összetétel:apa 182 cm/67 kg

Anya 158 cm/63 kg.

Van egy 3 éves fiunk és ő 100 cm/ 15 kg.

Szerintünk elég magas,így apára hasonlít külsőre is de mégis jó kis teste van,ezért tőlem is örökölt.Ő ilyen kis keverék!!!

2009. júl. 21. 13:28
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen én is úgy vettem észre,hogy ezek a kis "keverék" gyerekek nagyon csinosak!Kis izmosak,formásak,puszilgatni valók!
2009. júl. 21. 17:23
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én a családból tudok példát hozni.

Nálunk apukám magas és a sörpocaktól eltekintve vékony. Anyukám viszonylag alacsony és nem kövér, de teltebb, lánykorában is az volt. Hárman vagyunk testvérek, két fiú és én lány, az egyik bátyám magas, vékony, izmos, én ugyanígy, a másik bátyám szintén nagyon magas, szintén izmos, de nem vékony, nem szálkás, inkább erősebb testalkatú és neki vigyáznia is kell e súlyára, mert könnyen hízik, tiniként duci volt.

A férjem családját nézve: anyósom alacsony és kifejezetten túlsúlyos (lánykorában vékony volt). Anyai ágon mindenki ilyen testalkatú a családjában. Apósom normál magasságú, szálkás izmos. A sógornőm nem alacsony de túlsúlyos, olyan testalkatú, mint anyósom, a férjem nem kövér, nem sovány, hanem izmos (igaz, hogy sportolt folyamatosan, úgy nőtt fel, szerintem ez is sok mindent befolyásol).

Eddig egy fiúnk van, az biztos, hogy nem lesz alacsony, mert már hét hónaposan 80 cm, nem kövér, de nem is sovány, van rajta mit fogni. Szerintem olyan testalkata lesz, mint amilyen a férjemnek van.

A férjem már megemlítette, hogy ő nagyon nem bánná, ha a lányunk majd inkább tőlem örökölné a testalkatot és nem az ő családjából, mert imádja, szereti őket, de tudja, hogy a nővérének és anyjának is sokáig tartott elfogadni a testalkatukat.

2009. júl. 23. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!