6éves gyerek fegyelmezése de hogyan?
pedig ennek a gyereknek egy kiadós verés ajánlana.
a szülő hibája mert elkényeztették igaz,de akkor viseljék a következményeket.
Én azt mondtam neki, hogy rövidtávon: pofon, hosszútávon: küzdősport. Amúgy valóban a szülő dolga és nincs joga pofon vágni, de tűrni sem a megaláztatást. Ja és az állását sem szeretnél elveszíteni.
Kicsit Off: Amúgy ez krva nagy probélam, hogy ha ha pl suliban nem lehet hozzányúlni a kicsikhez mert jön az intő meg mindeki ájuldozik , hogy szegény kicsikéjét bántják aztán csodálkozna, hogy milyenek a fiatolok. Én anno tiszteltem a nagyokat, ha pofátlan lettem volna az biztos, hogy helyre tesznek. Ez a nagy liberális baromság eredménye.
Szerintem ez a kisgyerek ki van éhezve a szeretetere, odafigyelésre...
Általában ezek a gyerekek mindent megkapnak csak az igazi odafigyelést, szeretetet nem. Azért viselkednek így, mert akármilyen módon is de szeretnék ha foglalkozna velük valaki.
Ha esetleg a barátod megpróbálna úgy közeledni felé, hogy meghallgatja, hogy a gyerek azt lássa tényleg érdekli a felnőttet ő is másképp fog viszonyulni. Idő kérdése és megszelídül.
Aztán persze lehet én vagyok naiv, de sikerült már nekem is egy ilyen tüskés kisembert megsimogatnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!