Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mivel és hogy ápolod 15...

Mivel és hogy ápolod 15 hónapos gyereked fogait?

Figyelt kérdés
Ha nem engedi, na hát az még jobban érdekelne, hogy akkor mit csináljak :DDD ?
2012. aug. 9. 09:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Nálunk a műsor úgy nézet ki, hogy a gyerek szájába be a hüvelyk és a mutatóujjam, hogy szét tudjam feszíteni a száját, lássam mit csinálok, a maradékkal próbáltam a fejét egyenesben tartani, a másik kézzel meg a fogacskákat megmosni, a kicsinek meg a kád szélébe kellett kapaszkodni, és az orromat néznie(valahogy ez sose sikerült neki)

Ápolás: egy ideiog csak vizes fogkefével, aztán, hogy ezek a harcok elmúljanak a gyerek vademecum fogkrémmel mostam a fogát(nem szerette lenyelni, azonnal tudta köpni)

2012. aug. 9. 11:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinte és hasznos választ, este próba :D.
2012. aug. 9. 12:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Én 1,5 éves korukig hanyagoltam a fogápolás témát. - jó,ezért anno is megkaptam a lepontokat,de nem érdekel,most is leírom! (A lányok fogai egészségesek)

Mi úgy kezdtük ezt is,mint a szobatisztaságot. Egy ideig látták,hogy mit csinálok,utána már a kezükbe adtam a fogkefét. Nem volt gond,engedték,hogy megmossam a fogukat. A köpéssel volt gond egy ideig,szerették lenyelni,amikor megkapták a fogkefét,amin még volt egy kis fogkrém-hab,azt meg szerették rágcsálni,leszívni róla a habot... Időbe telt,mire nem kellett rájuk szólni,hogy nem szabad. Betöltötték a 2 évet,akkor már egyedül mostak fogat-persze ekkor még rájuk kellett szólni,hogy ne szívják le a fogkrémet a keféről... :-) édesek voltak!

Üdv: 3 lányos,14hkm

2012. aug. 9. 14:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, ez is egy őszinte válasz, próbálkozom aztán majd meglátom :D.
2012. aug. 10. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!