Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, Ti mit főztök amikor...

Anyukák, Ti mit főztök amikor "nincs kedvetek" főzni? :-)

Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 09:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Na, tegnap ilyen nap volt.

Volt:töltött cukkíni krumplipürével, zöldbableves.

2012. aug. 8. 13:13
 12/16 anonim ***** válasza:
ma nem volt kedvem főzni, káposztás tésztát csináltam
2012. aug. 8. 14:14
 13/16 anonim ***** válasza:

nekem mindig van itthon bepanírozott sajt, ill. halrudacska.

ha nagyon nincs kedvem ezt pikk-pakk kisütüm, hozzá egy kis krumplipüré vagy rizs, majonéz.

kb. 15 perc

vagy paprikás krumpli virslivel, az is kb. 30 perces kaja

sült virsli-sült krumplival

borsófőzelék sült virslivel

lecsó

paradicsomleves

2012. aug. 8. 14:32
 14/16 anonim ***** válasza:

Én tegnap befőztem az egész évre való lecsót, így könnyű dolgom lesz. Csak kiborítok egy üveggel a serpenyőbe, ütök rá pár tojást és vágok bele virslit.

Ezen kívül, mindig van lefagyasztva csirkemell, azt könnyű kiolvasztani pár perc alatt a mikróban. Megsózom, 2 perc alatt megforgatom lisztben és kisütöm kis olajban. Hozzá rizibizi, azt nagyon gyorsan el tudom készíteni.

Van, hogy tepsibe teszem a csirkét, teszek a tetejére konzerv ananászt, egy szelet sajtot és szintén rizibizi.

Hurka is van a fagyasztóban, az alá vágok krumplikarikákat, rá a hurkát és megsül magától.

Én szinte csak ilyen gyors kajákat csinálok.

2012. aug. 8. 14:51
 15/16 anonim ***** válasza:

Valami félkész kaját, pl. főzelék mirelit zöldségből, mellé valami kisütnivaló, pl. halrudacska.

Vagy sütőzacskóba bedobálok befűszerezett húst és zöldségeteket, mellé pedig kifőzök egy zacskó barna rizst. Ez legalább egészséges is :)

2012. aug. 8. 17:16
 16/16 anonim ***** válasza:

Ma nekem sincs kedvem fozni igy csak osszedobok egy turos gombocot.

Pofon egyszeru,nagyon hamar meg van es a kisfiam nagy kedvence

[link]

Ajanlom mindenkinek.

Apa is szereti de neki onmagaba ez semmi igy neki van tegnaprol meg krumpli pure es sult csirkecomb,rantott padlizsan.

33 hetes terhes vagyok es probalok egyszerubb eteleket kesziteni mostanaba.

2012. aug. 8. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!