Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mitől lesz valaki veszélyeztet...

Mitől lesz valaki veszélyeztetett terhes? Egy idő után mindenki annak számít?

Figyelt kérdés
Furcsa kérdés, de én mindenkitől azt hallom, hogy ő veszélyeztetett terhes? De ennyi gond lenne?
2012. aug. 7. 18:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

En par hete voltam ugyeleten verzes miatt. Az orvos rairt a papiromra valami olyasmit hogy veteles gyanuja.

Mondta hogy ne ijedjek meg,ezt csak az anyagiak miatt kell rairni.

Es azzal a papirral el is mehettem volna tappenzre.

2012. aug. 7. 22:52
 12/15 anonim ***** válasza:
Kedves 6- os! Nem a kisujjamból szívtam ki! Az én saját papírjaimon is rajta van, és nem voltam veszélyeztetett, sőt a szülésem praeeclampsiás szülésként van feltüntetve, mindkettő, most a harmadiknál magyarázkodnom kell, hogy semmi ilyenen nem volt!
2012. aug. 8. 08:04
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
7-es vagyok. Az én zárójelentésemen, miután szülés után komplikáció miatt az intenzívre kerültem meg "eseménytelen terhesség" szerepel... ááá
2012. aug. 8. 08:27
 14/15 anonim ***** válasza:
én amunkahelyem miatt lettem az már az első vizsgálat előtt a háziorvos kiírt egy kamu betegséggel, amíg nem mentem el nőgyógyászhoz. aztán a nőgyógyász, mikor mondtam neki a melót (ólmos forrasztással, ipari lakkal, fluxxal dolgozunk) azonnal ráírta a papírra, hogy munkahely miatt veszélyeztetettnek javasol. ma megyek a körzetihez, ma vesz Tgyás-ra (azt hiszem így nevezik)
2012. aug. 8. 08:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem azért veszélyeztetett a terhesség, mert családon belül volt születési rendellenesség (mozgásszervi). Minden UH előtt jeleznem kell, illetve genetikai tanácsadásra küldtek. 18 hetesen közölték, hogy nincs semmi erre utaló jel, de a veszélyeztetettség megmaradt.
2012. aug. 8. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!