Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ismertek olyan színező füzetet...

Ismertek olyan színező füzetet/könyvet, amiben jelek vagy számok alapján kell színezni?

Figyelt kérdés

Olyasmire gondolok, mint pl. csillag, háromszög, pötty, szív, stb. Ezekhez a jelekhez színek vannak hozzárendelve, és a színezőbe berajzolva. Ezek alapján kell színezni.

Vagy számok (nem műveletek)szerinti színező, de első osztályos szinten, tehát 10-ig, majd 20-ig.

Egyszerűek, de mégis munkáltatók, amivel egy kezdő elsős fejleszthető.

Csak kinyomtatható Picasa oldalakat találtam, nem túl jó minőségben. Inkább könyvesboltban szeretném megvenni, ha tudtok ajánlani. Köszi!

2012. aug. 7. 13:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Talán az Alexandra könyvesbolt weboldalán láttam volna!

A Libribe nem nagyon találtam ilyen színezőt, pedig én is keresem az ilyeneket! Bár nekem még kicsik a gyerekek, csak szeretek előre spájzolni dolgokat!

Üdv két gyermekes Anyuka.

2012. aug. 7. 14:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia, a postákon lévő postaboltokban rengeteg ilyen "munkafüzet" van! Van színezős, számolós, óvodásoknak, iskolásoknak és egyáltalán nem drága.
2012. aug. 7. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!