Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy kis "bíztatást szeretnék...

Egy kis "bíztatást szeretnék kérni tőletek! Ki hogy viseli? Többi lent.

Figyelt kérdés
09.09-re vagyok kiírva, 35 hetes kismama vagyok, de már nagyon nehéz ez az édes teher. Se éjjelem, se nappalom. Éjjel csak forgolódom, fáj a csípőm... Úgy megyek, mint egy pingvin, nehéz megmozdulni, főzni, mosni, teregetni... Egyszóval ellustultam. :) És ez a nagy meleg! Mondogatom a kis pöttömnek odabent, hogy nem kell kivárnia a kiírt időt, 2 hét és jöhet. :) Már szinte csak a szülésre tudok gondolni, hogy mikor jön el végre. Úgy érzem "megkönnyebbülnék". Van egy 2,5 éves örökmozgóm, aki után rohangálok, ha épp tudok rohanni. :) Egy ideje nem használtunk babakocsit, de tegnap és ma már abba vittem az utcára, hogy ne kelljen "csatákat" vívnom vele az úton (ezt csakis jó értelemben)... Valaki hasonló helyzetben? Vagy csak én vagyok ilyen "hisztis"? :D
2012. aug. 6. 17:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Jéé egy napra vagyunk kiírva!

Én is egyre rosszabbul viselem,bár hála istennek a pocakom nem olyan nagy,mint ahogy azt gondoltam az elején :D

(első baba)

Ez a meleg engem is iszonyatosan kikészít. A lustaság sajna az egész terhességemre jellemző lett,most meg aztán tényleg csak azt csinálom meg amit muszáj.

Szerencsére minden készen áll,már csak a leányzó hiányzik.

Én is igyekszem megbeszélni vele,hogy jöhet 2 hét múlva,remélem ő is így gondolja. Egyre többet gondolok a szülésre,túl szeretnék lenni már rajta,kicsit tartok az ismeretlentől.De főképp a karomban szeretném már tartani.

Éjjel én is már csak forgolódok,kikészít ez a meleg :(

Remélem azért lesz egy kis enyhülés.

Hát kitartás neked,és könnyű szülést.

2012. aug. 6. 19:02
 2/12 anonim ***** válasza:

Én is pont szeptember 9-re vagyok kiírva :)

Nekem is egyre nehezebb már minden,a mozgás,takarítás, stb. Én is beszélgetem a kicsi lányommal,hogy 2 hét s ki is bújhatna már :) Éjszaka nem alszok a meleg miatt :( Így elég keveset alszok,már elég fáradtnak érzem magam sajnos.

2012. aug. 6. 19:39
 3/12 A kérdező kommentje:

Hol fogtok szülni? Engem a Szent Istvánból áttettek a Péterfybe. A Sz.Istvánban szültem a kisasszonyt és elgedett voltam az ellátással, ott akartam a 2. gyermekem is szülni... de júliustól már nem oda tartozom.

Kitartás csajok nektek is! Még beszéljünk, hogy-hogy sikerült az egyezkedés a pocaklakókkal! :)

2012. aug. 6. 20:04
 4/12 anonim ***** válasza:

Én Győrben szülök majd.

1.

2012. aug. 6. 20:20
 5/12 anonim ***** válasza:
Én kiskunhalason fogok. 2 dik vagyok
2012. aug. 6. 20:38
 6/12 anonim ***** válasza:
Bocsi az OFF-ért kérdező,én ugyan szept. végére vagyok kiírva,szintén az Istvánban fogok szülni.Én XVI.kerületi vagyok-ergo soha nem tartoztam oda,hanem a Péterfybe-igaz,van fogadott dokim.Már a 3.babát szülöm majd ott.Neked ki mondta,hogy nem szülhetsz ott?Van orvosod?Én 2 hét múlva megyek majd vérvételre,aztán a 35. héten NST-re(a szülésznőm így rendelt be).
2012. aug. 6. 20:58
 7/12 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

En 09.26-ra vagyok kiirva de mar en is egyre nehezebben birom,pedig meg csak szerdan toltom a 33.hetet. Nekem is van egy 3 eves orokmozgo kisfiam aki mellett nem nagyon lehet pihenni. Ejjeleim eleg rosszak,hattal nem tudok aludni ha meg oldalra fordulok akkor meg a babam kezd el forgolodni es ezt addig csinalja amig nem valtoztatok poziciot de ha se hattal se oldalt nem tudok akkor hogyan fekudjek?Nappal meg ugye ez a meleg rossz nagyon. Es a haztartas ram marad teljes egeszeben mert kulfolodon elunk es nincs segitsegem a ferjem meg rengeteget dolgozik.

Na,nem panaszodom csak jo volt kiirni magambol:)

Nektek fiu lesz vagy lany? Nekunk megint fiunk lesz :)

2012. aug. 7. 06:22
 8/12 anonim ***** válasza:
Latom az elso ket valaszolonak lanya lesz :)
2012. aug. 7. 06:24
 9/12 anonim ***** válasza:

Én holnap töltöm a 39 hetet, de a lustaság most már rám is jellemző. Még a korábbi hetekben kimostam, vasaltam, rámjött a takaríthatnék, most is kéne porszívózni, porszívót takarítani, felmosni, de nincs kedvem nekikezdeni. Én bírom még, bár jó lenne, ha a lánykám már adna valami jelet, hogy jönni szeretne. Főleg azért, mert a 2,5 évesem most nagymamázik a héten, ezért legalább az ő felügyeletével nem kellene idegeskedni, ha itt az idő.

Én is még a múlt héten meg előtte itthon voltam vele (előtte is mamázott egy hetet, hogy tudjunk haladni a készülődéssel), hogy utoljára vagyunk kettesben, egy angyal volt hálistennek, de most azért jobb, hogy nem kell őt emelgetni, nem kell a földön ücsörögni, hajolgatni neki... nagyon hiányzik, de ezt a kis időt kibírom. Majd a jövőhét lesz még jó a 40. ha addig nem jön a kisasszony. Már mondtam a páromnak, hogy vegyen ki szabit, meg majd anyukámnak is szólok, mert szegény fiacskám egész nap játszana, én meg játszok vele 5 percet és elfáradok. Csak azt látja, hogy anya megint lefekszik az ágyra és pihen.....

Kitartás! Ha vége ennek a nagy melegnek talán jobb lesz. Én mondjuk jól bírom a meleget, jobban mint gondoltam....

Lehet, még nálad is eljön a hiper korszak, amikor csak takarítasz, mosol, vasalsz :o))

2012. aug. 7. 10:37
 10/12 A kérdező kommentje:

Már nincs fogadott dokim, anyagi okokból nem tudom tartani, inkább a kicsire költöm. A "naggyal" se volt és minden rendben ment. Remélem most is így lesz. Most olyan szörnyű szüléstörténeteket olvastam itt, hogy még olvasni is rossz volt, hát még átélni...

Jó lenne már a végén járni! Bár ma ezzel a széllel kimondottan jó idő volt, sétáltunk is egy nagyot!

Kitartást és boldog babavárást mindenkinek! :)

2012. aug. 7. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!