Egy kis "bíztatást szeretnék kérni tőletek! Ki hogy viseli? Többi lent.
Jéé egy napra vagyunk kiírva!
Én is egyre rosszabbul viselem,bár hála istennek a pocakom nem olyan nagy,mint ahogy azt gondoltam az elején :D
(első baba)
Ez a meleg engem is iszonyatosan kikészít. A lustaság sajna az egész terhességemre jellemző lett,most meg aztán tényleg csak azt csinálom meg amit muszáj.
Szerencsére minden készen áll,már csak a leányzó hiányzik.
Én is igyekszem megbeszélni vele,hogy jöhet 2 hét múlva,remélem ő is így gondolja. Egyre többet gondolok a szülésre,túl szeretnék lenni már rajta,kicsit tartok az ismeretlentől.De főképp a karomban szeretném már tartani.
Éjjel én is már csak forgolódok,kikészít ez a meleg :(
Remélem azért lesz egy kis enyhülés.
Hát kitartás neked,és könnyű szülést.
Én is pont szeptember 9-re vagyok kiírva :)
Nekem is egyre nehezebb már minden,a mozgás,takarítás, stb. Én is beszélgetem a kicsi lányommal,hogy 2 hét s ki is bújhatna már :) Éjszaka nem alszok a meleg miatt :( Így elég keveset alszok,már elég fáradtnak érzem magam sajnos.
Hol fogtok szülni? Engem a Szent Istvánból áttettek a Péterfybe. A Sz.Istvánban szültem a kisasszonyt és elgedett voltam az ellátással, ott akartam a 2. gyermekem is szülni... de júliustól már nem oda tartozom.
Kitartás csajok nektek is! Még beszéljünk, hogy-hogy sikerült az egyezkedés a pocaklakókkal! :)
Sziasztok!
En 09.26-ra vagyok kiirva de mar en is egyre nehezebben birom,pedig meg csak szerdan toltom a 33.hetet. Nekem is van egy 3 eves orokmozgo kisfiam aki mellett nem nagyon lehet pihenni. Ejjeleim eleg rosszak,hattal nem tudok aludni ha meg oldalra fordulok akkor meg a babam kezd el forgolodni es ezt addig csinalja amig nem valtoztatok poziciot de ha se hattal se oldalt nem tudok akkor hogyan fekudjek?Nappal meg ugye ez a meleg rossz nagyon. Es a haztartas ram marad teljes egeszeben mert kulfolodon elunk es nincs segitsegem a ferjem meg rengeteget dolgozik.
Na,nem panaszodom csak jo volt kiirni magambol:)
Nektek fiu lesz vagy lany? Nekunk megint fiunk lesz :)
Én holnap töltöm a 39 hetet, de a lustaság most már rám is jellemző. Még a korábbi hetekben kimostam, vasaltam, rámjött a takaríthatnék, most is kéne porszívózni, porszívót takarítani, felmosni, de nincs kedvem nekikezdeni. Én bírom még, bár jó lenne, ha a lánykám már adna valami jelet, hogy jönni szeretne. Főleg azért, mert a 2,5 évesem most nagymamázik a héten, ezért legalább az ő felügyeletével nem kellene idegeskedni, ha itt az idő.
Én is még a múlt héten meg előtte itthon voltam vele (előtte is mamázott egy hetet, hogy tudjunk haladni a készülődéssel), hogy utoljára vagyunk kettesben, egy angyal volt hálistennek, de most azért jobb, hogy nem kell őt emelgetni, nem kell a földön ücsörögni, hajolgatni neki... nagyon hiányzik, de ezt a kis időt kibírom. Majd a jövőhét lesz még jó a 40. ha addig nem jön a kisasszony. Már mondtam a páromnak, hogy vegyen ki szabit, meg majd anyukámnak is szólok, mert szegény fiacskám egész nap játszana, én meg játszok vele 5 percet és elfáradok. Csak azt látja, hogy anya megint lefekszik az ágyra és pihen.....
Kitartás! Ha vége ennek a nagy melegnek talán jobb lesz. Én mondjuk jól bírom a meleget, jobban mint gondoltam....
Lehet, még nálad is eljön a hiper korszak, amikor csak takarítasz, mosol, vasalsz :o))
Már nincs fogadott dokim, anyagi okokból nem tudom tartani, inkább a kicsire költöm. A "naggyal" se volt és minden rendben ment. Remélem most is így lesz. Most olyan szörnyű szüléstörténeteket olvastam itt, hogy még olvasni is rossz volt, hát még átélni...
Jó lenne már a végén járni! Bár ma ezzel a széllel kimondottan jó idő volt, sétáltunk is egy nagyot!
Kitartást és boldog babavárást mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!