Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen tortát sütöttél babád...

Milyen tortát sütöttél babád első szülinapjára?

Figyelt kérdés
2012. aug. 5. 12:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Köszi (legutóbb) 9es! Úgy fellelkesítettél, h lehet megint megpróbálkozok a sütéssel! :) Ízre nem volt az rossz,a mit csináltam csak túl folyós lett a "töltelék", és nem bírta apiskóta felszívni....:S szerintem még vaj mehetett volna bele...Na mindegy, lehet megint belevágok, köszi! :)
2012. aug. 5. 13:21
 12/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm az eddigi válaszokat! Én magam szeretnék tortát sütni a kisfiamnak, de nincs ötletem, hogy milyet. Eddig a túrótorta a nyerő.

Kedves 10-es! Te igazi babatortát sütöttél! Külön köszönöm a képeket! Nagyon jól kitaláltad, hogy tejtermék nélkül milyen tortát készíts! :)

A többiektől kérdezném, hogy amit csináltatok vagy vettetek tortát, evett belőle a pici, ízlett neki?

2012. aug. 5. 14:45
 13/17 anonim ***** válasza:

10 vagyok.

Így vissza gondolva akkoriban kezdtem én is neki a torta készítgetésnek, ami azóta hobbimmá vált némileg.

A lökést nekem Lajos Mari könyve adta hozzá, amit még nászajándékba kaptunk valakitől, de egészen addig ki sem nyitottam. :o)

[link]

Pont azért jó, mert szájbarágósan magyaráz. :o)

A képen levő kislányom hamarosan már 5 éves lesz, és azóta is mindenkinek a családban én sütöm a tortákat.

Én is azt gondolom, hogy bárki tud sütni tortát, (akár ezzel a könyvvel) ha van hozzá elég kedve és türelme, akinek meg nincs, az rendeljen, abban sincs semmi rossz. :o)

(Ízelítőkét a 4 éves torta, szintén Lajos Maris szilvakrém:

[link] )

2012. aug. 5. 15:27
 14/17 anonim ***** válasza:

na még1x...

[link]

2012. aug. 5. 15:28
 15/17 anonim ***** válasza:

1 vagyok,igen,ízlett a torta és fél szelettel meg is ette egy ültéből.Édesszájú:))

Szoktam én is készíteni,de az ilyen szülinapi tortával inkább tutira megyek,nálam jól működik a Murphi törvény,akkor nem sikerül,mikor nagyon kéne.

2012. aug. 5. 15:41
 16/17 anonim ***** válasza:

Ezt a tortat sutottem meg az 1. szuletesnapjara:

[link]

Szerintem nagyon egyszeruen elkeszitheto es nagyon finom:)

2012. aug. 5. 18:28
 17/17 A kérdező kommentje:

Jaj ezt a fanta tortát ismerem! Ez tényleg nagyon finom! :)

Kedves 10-es! Köszönöm a linket és a négy éves tortáról a képet, ez is nagyon jól néz ki! :)

2012. aug. 5. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!