Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mivel halványítottátok el a...

Mivel halványítottátok el a striákat a hasatokról?

Figyelt kérdés
Van valami jó krém,testápoló vagy valami praktika ami segíthet?Esetleg a Vichy-nek nincs valami 'csoda' szere?
2009. júl. 19. 14:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ha már megvan, ahoz valami nagyon csoda szer kell, hogy elhalványítsa. Én nem hiszem, hogy bármi drága szer is letüntetné a már meglévőt, ezért kell akkor elkezdeni kenni mikor még csak épp elkezd nőni.
2009. júl. 19. 15:36
 2/5 A kérdező kommentje:

Én is úgy gondolom,hogy eltüntetni semmi nem fogja.Ezt tudom is,ezért kérdeztem,hogy: esetleg tudtok valamit ami halványíthatná!?

Egyébként meg 6 hetes terhes voltam mikor elkezdtem kenni a hasamat kifejezetten ilyen készítményekkel,minden nap,naponta többször is,de nem használt.Kenegetheti az ember,ez alkati kérdés,krémekkel,olajokkal nem lehet megelőzni!39.hétig semmi nem volt a hasamon,csak túlhordásos voltam és az utolsó 1-2 hétben alakultak ki,41+3 hétre szültem.És a hasam is jó nagy volt,az utolsó napokban 127(!)cm volt a haskörfogatom.

2009. júl. 19. 16:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is folyamatosan kentem a terhesség alatt, és sokáig nem is volt gond, aztán az utolsó napokban kezdett kirepedezni. Nekem is óriási hasam volt. A szülés óta Aloé Vera géllel kenem, és az azóta eltelt 11 hónap alatt rengeteget javult, a vérvörös vastag csíkok mostanra márványosak és vékonyak. Ennél jobb már szerintem nem lesz. Drága krémeket sokéves tapasztalataim alapján nem nagyon érdemes venni, minél természetesebb alapanyagokból készül valami, annál hatásosabb. Amit még bevetettem az ügy érdekében, h' újra hordom a Farma Cell nadrágomat, mert végre rám jön. Ez a szövésének köszönhetően micro-masszázs hatást fejt ki, és ezáltal javít valamennyit a bőr szerkezetén, vérkeringésén, felületén.
2009. júl. 19. 18:41
 4/5 anonim ***** válasza:
A bio olaj is nagyon sokat segit. Baratnomnek nagyon szepen elhalvanyitotta a csikokat a mellen. Kb 4 honapja hasznalja, naponta egyszer keni es szerintem alig latszanak a csikok mar. Egy a hatranya, hogy nehezen szivodik be igy fel orat legalabb varni kell mielott fel tudsz oltozni.
2009. júl. 19. 20:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Szia!És mi annak a bio olajnak a neve?Hol lehet kapni?Köszönöm az eddigi válaszokat!
2009. júl. 19. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!